2777
2789
خب میتونی بیشتر از ظاهرش بگی و کی خاستگار دارم؟

چقدر دزست بود تا الان داعم صلوات بفرست ک وقتم هدر نر ه حین تمر کز .هم قد خودته،پسر کم حرف کم حوصله .مو فر ریشو، مغازه م‌وبایل دارن.برج هشت ۱۲حرفت میارن وسط .۲۳ سالشه انکار اما درحقیقت ۲۷،حسن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم لطفا جواب منم بدههه🥺❤️بنظرت دوسم داره؟ برميگرده؟ ازدواج داریم؟ از خصوصیاتش میگی بهم؟ ممنونم ا ...

بی وفا هست ،خنثی هست اما غصه نخور خدا.د وستتد داره ک رفته ،یکساله سه ماه وقت گذاشتی براش، ازدواج داری عید با پسر خوبی ک مریم معر فی میکنه..صلوات شادی عزیزانم همراه حمد

عزیزم لطفا جواب منم بدههه🥺❤️بنظرت دوسم داره؟ برميگرده؟ ازدواج داریم؟ از خصوصیاتش میگی بهم؟ ممنونم ا ...

خواهش میکنم .خصوصیات خواستگارت قد بلند گندمی ،اهل خراسان ،پرورش دام .وضعش خوبه ماشین دنا 

میشه در مورد من و شوهرم بگی ؟

حتما اما قبل پیام دادن حتما سوره ای همراه صلوات برای عزیزتم تلاوت کن همیشه مرسی، وام جوره ،ماشین در میاد بهمن پارس سفید ،تنده بحث نکن باهاش. دوستت داره،فروردین وابان تولد خودت وهمسرته .بچه اول پسر دوم پسر