2777
2789
عنوان

تعبیر خواب چیه

32 بازدید | 7 پست

خواب دیدم که منو خواهرم داداشم تو اتاقیم در کمدمون بازه بعدش داداشام شلوغ میکنن خواهرمم گوشیشو در میاره نیگه فیلمتونو میگیرم میزارم استوری که دیگه شلوغ نکنین در همون لحظه دوتا سایه کوجیک پشت در کمد هستن سروصدا میکنن از بعدش خواهرم میترسه سریع دوربین قطع میکنه ههمون میریم تو اشپز خونه که یه پنجره متصل به اتاق داش بعدش خواهرم یه قاشق یه تیکه نون میندازه از پنجره میبینیم نون و خوردن قاشق و اصن از جاش تکون نخورده دوباره قاشف و نون میندازیم نون و میخورن قاشق و اصن کاری نداره بعدش اون سروصدای عجیب تموم میشه اون سایه کوچیک(که بچه جن بودن)میگنن ما شمارو میترسوندیم ولی شما به ما کاری نداشتین به ما نون دادین در عوضم ما دل شمارو شاد و دل دشمنتو میسوزونیم که میخوان خوبی مارو مثلا جبران کنن بعدش  مادرو خواهر بزرگترم از بیرون میاد با خوارهر زاده هام  خواهر زاده میرن تو حیاط میاین یه کیسه پارچه ای سفید دستشونه که صدا میده ماهم وقتی باز میکنم توش کل طلاهایی دختر عمومه(که باهم مشکل داریم دشمن رو در رو ایم) حرف اون بچه جن ها به واقعیت درومده 

بعدش زن عموم و دختراش میاد میگه عاره طلای دختر ما گم شده (بگم که دخترش سوئده)ما پیش دعا نویس پرس و جور کردیم گفتن دست شماس هیچکی ازین قضیه خبر نداره پس طلاهارو بده 

اینم بگم طلاهاش اون زیاده 

تعبیرش چیه میشه هرکی هر نظری داره بگه 

خیلی ذهنمون کنجکاو کرده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.