2821
2789

یه حرفایی بهم زدن که سکوت کردم درواقع جوابی نداشتم بدم اون لحظه کاهی فکرشون میاد یادم و روانیم میکنه از اینکه ضعیفم خستم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

واگذارمیکنم به خدا و هربار نتیجشو دیدم 

شاه رفته مملکت شاپور میخواهد چکار، کله ی بی مو گِل سرشور میخواهد چکار___آنکه سهم فارغ التحصیلی اش بیکاری است ، انتخاب رشته و کنکور میخواهد چکار___دزدها بارشوه چون از هر دری رد میشوند ، پس دم در افسر و مامور میخواهد چکار___زاهد ما حاصل انگور کشور را خرید ، یک مسلمان اینهمه انگور میخواهد چکار ___کشوری که هست در آن ساز و موسیقی حرام، در سرود ملی اش شیپور میخواهد چکار___هرچه میخواهد دلتنگت بگو شاعر ولی___خواندن یاسین به گوش خر نمی آید به کار 

ناسزا در دل وقتی یادم میاد 

البته اینکه خدا بعدش میسوزونتشون بخاطر کاری که بام کردن هم بی تاثیر نیس..

بعدش اروم میشم

ایا ان ها که با جان ِ خود کردی ؛ دلیل ِ کرده خود با جانت بازگشت؟ 

بااون حرفا تیشه میسازم که بعدا ریشه اون عوضی رو برای همیشه بزنم.من خیلیا که مسبب حال خرابم بودن حذف کردم چون فهمیدم خیر که ندارن فق شر میرسونن چون فهمیدم با بودن اونا انقدر حالم‌بده که حتی به همسر و بچه هام آسیب میرسونم پس قیدشون زدم دوری و راحتی 

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست
2825
2823
2791
2779
2792