2777
2789
عنوان

براجواب منفی چه دلیلی بیارم

| مشاهده متن کامل بحث + 559 بازدید | 39 پست

الان فهمیدم...

این دخترخانم بخاطر بیماریای متفاوتش موردپسندتون نیس

خب تااینجاش اوکی

ولی شما از طرف خبر نداری

نمیشناسیش

شرایطشو نمیدونی

ی ماهه رفتوامد دارین

بعدالان متوجه این مشکلات شدین خب حقم دارین از طرفی

پلی شما میدونین با پا پس کشیدنتون چی ب سراین دخترطفلی میاد؟؟؟انقدرخودشو بابت مشکلاتش سرزنش میکنه ک ...

ک حتی ممکنه مشکلات دیگه ام واسش پیش بیاد..

کاش راهی پیدامیکردین ک قبل ازاینکه انقدرنزدیک شن دخترودسر ب هم

میفهمیدین ک مشکلات دختره چیه و پاپیش نمیذاشتین.الان هم شما معذبی هم این دختر لطمه میبینه

تماس که گرفتین بگین هم پسرما انسان خوبیه هم دختر شما، من و همسرم خوشحال شدیم که با چنین خانواده اصیل ...

اون که حتما نمی‌گم حتی به پسرم گفتم دیگه در مورد بیماریش وشدت وضعفش حرف نزن که فک نکنه بخأطر بیماریش رد شد  چون پسرم گفت گناه داره حالا بذار بپرسم چقدردکتر رفته ونظردکتر نچی بوده گفتم کهسوال کنی متوجه میشه دلیل ما چی بوده

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فرجهم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان فهمیدم...این دخترخانم بخاطر بیماریای متفاوتش موردپسندتون نیسخب تااینجاش اوکیولی شما از طرف خبر ...

دقیقا بابت همین شرایط حالم خرابه  کامل متوجه شدی تو چه شرایطی هستم  خیلی حالم بده مخصوصا برا اون طفل معصوم از طرفی کشش این همه درد رو ندارم اندازه کافی خودم بچه هام تو درد چغصه بودیم بسه مونه

دقیقا بابت همین شرایط حالم خرابه کامل متوجه شدی تو چه شرایطی هستم خیلی حالم بده مخصوصا برا اون طفل ...

درد وغصه

آها چی بگم خدا شفاش بده.کهیرش شاید واسکولیتی باشه

واسکولیتی چیه؟ می‌دونی دیگه جرات نمیکنم در مورد بیماریش سوالی از خودشون بپرسم   چون اصلا در موردش حرف نزدن   پسرم سوال پیچ کرده  متوجه شده اونم مجبور شده بگهخیلی مختصر وفید شاید بازم پسرم می پرسید مشکلات دیگه گفته میشده

دقیقا بابت همین شرایط حالم خرابه کامل متوجه شدی تو چه شرایطی هستم خیلی حالم بده مخصوصا برا اون طفل ...

امیدوارم بتونین راه حلی پیداکنین⁦♥️⁩

هم واسه شماهم واسه اون دختر(البته دروغ چرا..بیشترواسه اون دختر) ناراحت شدم

هرچی خیروصلاحه رقم بخوره

واسکولیتی چیه؟ می‌دونی دیگه جرات نمیکنم در مورد بیماریش سوالی از خودشون بپرسم چون اصلا در موردش حر ...

نوعی از کهیره ک عود کنندست

اگه نمیخواید به یه بهونه ای غیر از بیماریشون نظرتونو اعلام کنید

آقایون لطفا درخواست ندید اگه تاپیک میزنم تنهام معناش این نیست که دلم میخواد با یکی که معلومه قصدش چیه چت کنم 

آها خب این فرق میکنه

باور میکنید از وقتی فهمیدم حالم خراب شد دلم برا ش میسوزه میدونم سالم مطلق وجود ندارد ولی این چه شانسیه من دارم داشتم برا ازدواجشان آماده میشدم. فقط یه چیز برا عجیب بود هیچی نمیگفتن غیراز خونه  اصلا در مورد هیچی حرف نزدن واز خواسته هاشون چیزی نگفتن

نوعی از کهیره ک عود کنندستاگه نمیخواید به یه بهونه ای غیر از بیماریشون نظرتونو اعلام کنید

متوجه شدم حتما سعی میکنم وانمود کنم از بیماریش خبر ندارم 

عزیزم اون تاپیکم گفتم

ی مدت بذار بگذره اصلا هم پسرت در مورد بیماری دیگه تپرسه

بعد شما تماس بگیر بگو چندین بار استخاره کردیم بد اومد( والا دروغ مصلحتی دیگه دل اونام نمی شکنه)

واقعا هم بنظرم درست نیست دختر یا پسری ک جسما در شرایط نرمال نیست وارد زندگی زناشویی بشه هم ظلم ب خودش هم ب طرف مقابل

شما هم خیلی عجله نکن در مورد ازدواج پسرت اول بسپار ب خدا دوم هم همه ی شرایط و بسنجید نسبت به هر موردی راحت عبور نکنید ب خصوص  اصالت خانواده ی دختر برخورد خانواده و …ا، تو ازدواج عجله نکنید بازم می گم

عزیزم اون تاپیکم گفتمی مدت بذار بگذره اصلا هم پسرت در مورد بیماری دیگه تپرسهبعد شما تماس بگیر بگو چن ...

اخه هر چه دیر تر خبر بدم بنده خدا کمتر اذیت میشه من الان خودمو تو شرایط طرف قرار دادم نمی خوام بیشتر اذیت بشه   برا ازدواج عجله ندارم ولی داره دیر می شه ۳۰ سالشه

عزیزم اون تاپیکم گفتمی مدت بذار بگذره اصلا هم پسرت در مورد بیماری دیگه تپرسهبعد شما تماس بگیر بگو چن ...

پسرم امروز میگه شاید ما درست متوجه بیماریش نشدیم شاید به این سختی نباشه  منم گفتم بهتره آدم روزه شک دارنگیره قبل از ازدواج بهتره سخت بگیری تا بعدا اذیت نشیم انگار دلش می‌سوزه خودمم همینطور خیلی اعصابم خورد شده  حس بدیه این شرایط که پیش اومد و جواب منفی دادن و امید دختررو ناامید کردن ولی چاره ای ندارم

تاپیک قبل رو بخون آلرژی شدید داره

الرژی چیز مهمی نیست ومیشه کنترلش کرد 

ولی کم خونیش اگه تالاسمی باشه خطرناکه واگه پسرتونم کم خون باشه شاید از نظر پزشکی اجازه عقد ندن 

تو ازمایش قبل عقد مشخص میشه 

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔
پسرم امروز میگه شاید ما درست متوجه بیماریش نشدیم شاید به این سختی نباشه منم گفتم بهتره آدم روزه شک ...

همین دفرمی ناخن ارثی هم هست حالا یا نقص در ساخت کیتین داره یا بعد تولد در اثر عدم جذب کلسیم یا کمبود کلسیم ک باز همینم ارثی می شه مخصوصا اگر دفع کلسیم داشته باشه ک بدتر 

ی بیماری هم هست ب نام سندروم قرن بیستم ، فرد کم کم آلرژی های مختلفی رو تجربه می کنه هر چی سن بالاتر می ره دامنه ی الرژی افزایش پیدا می کنه و تا الان درمانی نداره

اینا زو نمی گم ک اون بنده خدا داره ها نه می گم این احتمالات هست 

واقعا اون دختر بایذ خودش عقلش برسه اگه بزه تو زندگی هر کسی و نتونه سازگار بشه و هر روز مریض باشه و بچه ی بیمارم هم بیاره طلاقش می دن  

خدا عاقبتشو ب خیر کنه چون انگار ن خانواده ی خوبی داره ن خودش خیلی عقلش می رسه