2777
2789
عنوان

براجواب منفی چه دلیلی بیارم

| مشاهده متن کامل بحث + 559 بازدید | 39 پست
همین دفرمی ناخن ارثی هم هست حالا یا نقص در ساخت کیتین داره یا بعد تولد در اثر عدم جذب کلسیم یا کمبود ...

درسته الان فهمیدیم لاغریش دلیلش چیه اونقدر پرهیز غذایی داره که نمی تونه همه چی بخوره هر روز یکی شو میگه پرتقال گوشت سیر  هر روز یکی رو گفته  اگر مشکل کلسیم رو حل کرده بود دیگه لزومی نداشت بگه  حتی اگه آلرژی کنترل شده بود می گفت  اینم شانس منه   

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فرجهم
تماس که گرفتین بگین هم پسرما انسان خوبیه هم دختر شما، من و همسرم خوشحال شدیم که با چنین خانواده اصیل ...

زنگ زدم بدجور تپش قلب گرفتم یعنی جوری که قلبم داشت از دهنم میومد بعداز کلی تعریف از خانوادشون گفتم استخاره راه نداده گفته به مشکل بر می خورن و کلی هم عذرخواهی و آرزوی خوشبختی  آخراش داشت حالم بد می‌شد  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زنگ زدم بدجور تپش قلب گرفتم یعنی جوری که قلبم داشت از دهنم میومد بعداز کلی تعریف از خانوادشون گفتم ا ...

الهی عزیزم🥺 اشکالی نداره خداروشکر که به خوبی تموم شد قضیه🤗💚

ان‌شاء‌الله هم پسر شما و هم دختر خانوم خوشبخت بشن🙏🏻

سلام عزیزم جواب منفی دادید بلخره؟ جیشد؟؟؟ چی گفتید؟

سلام گلم بله همون تایم زنگ زدم عذر خواهی کردم عکس‌العمل شون هم خوب بود یه هدیه برده بودیم اونم پولشو زده بودن به حساب معرف که دوستشون بود

سلام گلم بله همون تایم زنگ زدم عذر خواهی کردم عکس‌العمل شون هم خوب بود یه هدیه برده بودیم اونم پولشو ...

دیگه نرفتید خاستگاری؟ معلوم مادرشچوهرخوبی میشی

دلم ی خاب عمیق وطولانی تو یه جاای تاریک وساکت میخاد جایی ک دیگه حتی بخامم نتونم برگردم پیش آدما

سلام گلم بله همون تایم زنگ زدم عذر خواهی کردم عکس‌العمل شون هم خوب بود یه هدیه برده بودیم اونم پولشو ...

تایپیکاتون واسم جذابن نصف بیشترشاخوندم

دلم ی خاب عمیق وطولانی تو یه جاای تاریک وساکت میخاد جایی ک دیگه حتی بخامم نتونم برگردم پیش آدما

دیگه نرفتید خاستگاری؟ معلوم مادرشچوهرخوبی میشی

نه فعلا.  دعا کنید همون باشم که شما گفتید و مدیون کسی نباشم وبتونم بهترین باشم نمی خوام کسی زندگی امثال من رو تجربه کنه  

تایپیکاتون واسم جذابن نصف بیشترشاخوندم

لطف دارید کاش داستان زندگیمو حذف نمی‌کردم  اون رو میخوندین   از ترس شناخته شدن حذف کردم حتی ترسیدم بچه ها م بخونن وروح روانشون بیشتر داغون شه

لطف دارید کاش داستان زندگیمو حذف نمی‌کردم اون رو میخوندین از ترس شناخته شدن حذف کردم حتی ترسیدم ب ...

ای وای خدای من.. متاسفم عزیزم

اگرنوشتی لایکم کن