2777
2789

تازه ی ۵دقیقس داره قل قل میخوره شعلع اشو کم کردم با قاشقم هر چن دقیقه یبار هم میزنم ک ته نگیره گلاب و هنوز اضافه نکردم ۱۰دقیقه آخر اضافه میکنم کلا هم نیم ساعت بپزه بنظرتون رنگش خوبه خوشمزه میشه؟؟🥺🥺

خانوم عباس آقا نیستم هرچی میزدم قبول نمیکرد مجبور شدم اینو بزنم پس همش ازم نپرسید 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دلم خواست 😅

آخ فداتشمممم🥲🥲🥲ببخشید دیگه 

هرچند فکر میکنم زیاد  شیرین نشد ۸تا قاشق ارد ریختم با ۴تا لیوان آب و ۶تا قاشق شکر کاش شکرشو بیشتر میکردم

خانوم عباس آقا نیستم هرچی میزدم قبول نمیکرد مجبور شدم اینو بزنم پس همش ازم نپرسید 

اره خوبه رنگش

خداروشکرررر 

مرسیی

میگم کاچی شیرینش باید کم باشه؟؟من ۸تا قاشق آرد ریختم با ۴تا لیوان آب و ۶تا قاشق شکر هل و دارچین هم چون دوس ندارم نریختم با ۲تا قاشق زعفرون بنظرت خوب میشه نباید شکرش بیشتر میبود ؟؟اولین باره درست میکنم🥲تاحالا هم کاچی نخوردم اما دلم میخاد امتحان کنم😂🥲

خداروشکرررر مرسییمیگم کاچی شیرینش باید کم باشه؟؟من ۸تا قاشق آرد ریختم با ۴تا لیوان آب و ۶تا قاشق شکر ...

شکرش اندازه ولی خودت مزه کن اگه دیدی شیرینیش کمه اب و شکر رو قاطی کن روی اجاق بزار غلیط بشه بعد بهش اضافه کن ولی فکر کنم کافی باشه

🏊‍♀️🏋‍♀️🏃🏼‍♀️

شکر خوب نیست نبات بزنید . ادویه مخصوص کاچی زدید؟

نه تو گوگل خوندم نگف نبات بریزم ،،نه ادویه مخصوصش چیه؟

شکرش اندازه ولی خودت مزه کن اگه دیدی شیرینیش کمه اب و شکر رو قاطی کن روی اجاق بزار غلیط بشه بعد بهش ...

باشه ممنونم فداتشمم

من سر پسرم عمه شوهرم دو تا قابلمه بزرگ درست کرد اورد انقدر خوردم الان دیدم دهنم آب افتاد ،🤣😐

من تا الان نه کاچی درست کردم و نه خوردم اما دلم خاس امتحان کنم ( از سر بیکاری)😂😂

۴ زیره . نبات گرمه خیلی بهتر از شکره

نه والا من هرچی نوشته بود و ریختم انشاله خوب بشه 

راستش خاله شوهرم مریضه خونه مادرشوهرمه تازه شکمشو عمل کرده گفتم اگه خوب شد بدم بخوره کاچی قویه یکم قوت بگیره