2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شکاک بددهن بددل .دهن بین .خسیس .بداخلاق معتاد دست بزن .....منو خونه نشین کرده خودش مهلوم نیست کجاس پ ...

ان شاءالله که به حق امام حسین مشگلت حل بشه و شوهرت عوض بشه رفتارش باهات توکلت بخدا باشه 

اگه شده سرش به ینگ بخوره تا قدره تو رو بدونه

خدایا شکرت🙏
قبل از ادایی شدن چطوری بودی؟ چطور یهو این همه تغییر کردی؟

یه احمق کم توقع بودم که فک میکردم پسر اگه منو برد کافه باید دنگشو بدم.مراعات میکردم.به پسر نمیپریدم.

ولی با کسب تجارب متعدد تغییر کردم

به توصیه دوستام با پسرای مختلف دیت رفتم و وارد آشنایی شدم و سعی کردم خودمو آپدیت کنم و پررو باشم

همسرمم خب واقعا عشقم بود و نمیخواستم از دستش بدم

خدا رو شکر وقتی باهاش دوست شدم کوله بار تجربه بودم😂

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

ان شاءالله که به حق امام حسین مشگلت حل بشه و شوهرت عوض بشه رفتارش باهات توکلت بخدا باشه اگه شده سرش ...

مرسی عزیزم ولی انقد بدی ازش دیدم که با وجود بچمم نمیتونم دوسش داشته باشم دعا کنخانوادم خودشون دنبال کارای طلاقم بیفتن

خدایی ما پسرا باید بیایم پیش شما خانما سیاست یادمون بدین از بس ماشاله سیاست دارین

خخخ اینجا چیکار میکنی پسر 😂

بیچاره هر کی زن تو بشه 

دیگه از قبل دستش رو شده 😂

حالا اومدو بنده خدا خودش بودا 

ولی دیگه به نظره تو نقش بازی کردنه 😂

خدایا شکرت🙏
یه احمق کم توقع بودم که فک میکردم پسر اگه منو برد کافه باید دنگشو بدم.مراعات میکردم.به پسر نمیپریدم. ...

نمی‌ترسیدی که مثلا دوستات دیت رفتنتو جار بزنن یا آشناها و یا تو دانشگاه کسی بفهمه 

من خیلی دوس دارم عین تو رفتار کنم ولی بلد نیستم 

تا حالام دیت نرفتم 

یه احمق کم توقع بودم که فک میکردم پسر اگه منو برد کافه باید دنگشو بدم.مراعات میکردم.به پسر نمیپریدم. ...

کاش تاپیک بزنی از تجربه هات بگی ثواب داره 😁💖

عین دختر گرانبها... نمیدونم می‌شناسی یا نه 

نمی‌ترسیدی که مثلا دوستات دیت رفتنتو جار بزنن یا آشناها و یا تو دانشگاه کسی بفهمه من خیلی دوس دارم ع ...

نه

آخه با هم سنام دیت نمیرفتم که کسی بخواد بفهمه،دوستامم رازدار بودن.کلا با پسرای همکلاسی نمیگشتیم.واسه همینم حرفی درنمیومد.همیشه هم حرفا از طرف پسرای همکلاسیه که پخش میشه.دخترا امنن.

همسرمم همکلاسیم بود ولی خب ازمون بزرگتر بود‌‌.(دانشجوی انصرافی بود)

تجربه پسر همسن ندارم کلا😂

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

خودتو مثل یه دختر بچه تو دل شوهرت جا بده ، چجوری ، مثلا لوس ننر نباش ها ، با چیزای کوچیک ذوق کن ، لب ...

بعد اینکه خودت رو دوست داشته باش ، حس زنانگیت نذار از بین بره ، انرژی زنانه اینطوری تأمین میشه که تو هرچقدر بیشتر به خودت و شاد بودنت برسی انرژی زنانه ات بیشتر میشه ، لباس زنانه پیراهن بلند بپوش دامن خوشگل ، لباس های زنانه گل گلی و خوشگل رنگ شاد ، تو خونه آهنگ بذار برقص ، آرایش کن لاک بزن ، انگشتر و گردنبند بنداز قرار نیست همه چی گرون باشه فقط خوشگلش رو انتخاب کن ، موهاتو بهش برس روغن بزن قبل حموم ، بعد حموم خشکش کن یه بار بالا ببند یه بار بباف یه بار گوجه کن ، به پوستت همیشه برس ابروهات رو تمیز کن صورتت بدون مو باشه ، کلا تمیز باش ، خونه رو با عشق تمیز کن آشپزی رو با عشق انجام بده قر بده موقع کار بخون با آهنگ شاد باش ، وقتی شوهرت اومد با روی گشوده برو استقبالش ، همیشه بوس و بغل اومدن به خونه و رفتن از خونه به راه باشه ، غذاهاتو تزئین کن ، کلا ابن کارا برا شادی خودت و بهتر شدن حس زنانه ات هست وقتی یه زن پر از انرژی زنانه ست پس انرژی مردانه رو هم جذب میکنه به خودش ، لوند باش لبخند داشته باش کنار شوهرت ،‌تا هروقت ناراحت بودی و اون لبخند رو نداشتی متوجه بشه ، با ناز بهش نگاه کن با یه لبخند ملیح و ناز چشمات نگاش کن عاشقت میشه ، وقتی خواست ازت دلبری کنه یه چشمک ریز بزن بهش یه شونه بالا بنداز براش موهاتو دست بکش ، کلی ذوق میکنه برات 

موقع های خصوصی حرفات با ناز و کشدار براش بزن دلبری کن ، الکی خودت رو به خجالتی بودن بزن خواسته هات رو حالت خجالتی و ناز دار بخواه ازش مخصوصا تو زمان هایی که صمیمی تر و نزدیک ترید به هم ، غوغا میکنه این روش 

سوالای عاشقونه با ناز و دلبری ازش بپرس اونوقته که کلی قربون صدقه ات میره ، بیشتر بذار اون قربون صدقه ات بره و بهت محبت کنه تو هم محبت کنا به وقتش ولی زیادی نشه مثل مامانا 

خلاصه کلش مربوط به صمیمیت دو طرف میشه و مردی که زن رو بلده 

فقط 5 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو مثل یه خواب خوب فانتزی 
کاش تاپیک بزنی از تجربه هات بگی ثواب داره 😁💖عین دختر گرانبها... نمیدونم می‌شناسی یا نه

قلمم خوب نیس بابا😂

بعد من تجربه ای بودم بیشتر

خیلی دیت رفتم تا آخر فهمیدم چی میخوام و اونا چی میخوان

عزیزان در رابطه با این تاپیک یک کتاب به شما معرفی میکنم 

"راز هایی درباره ی مردان" نوشته باربارا آنجلس

نکات کلیدی زیادی را در این کتاب عنوا ن شده

نا گفته نماند این کتاب را یک روانشناس به من معرفی کرد وقتی که در زندگی زنا شویی خود دچار تنش بودم

نهآخه با هم سنام دیت نمیرفتم که کسی بخواد بفهمه،دوستامم رازدار بودن.کلا با پسرای همکلاسی نمیگشتیم.وا ...

مثلا پسر خوب پیشنهاد میداد چطور قبول میکردی 

ناز نمی‌کردی ؟ یا مثلا نمیرفتی اهل دوستی نیستم ؟من نمیدونم یکی پیشنهاد داد چی بگم 

یا بعضی دخترا از دوست پسراشون. کادو و پول تو جیبی میگیرن من نمیدونم چطوری قبول کنم برات پیش اومده ؟, خودشون میدادن یا غیر مستقیم خودت میفهموندی؟