2777
2789
یه چیزم بگماگه تو دوران دوستی و آشنایی هستین فاز مستقل و قوی بودن برندارین،کوزت نشین براش،بهش سخت بگ ...

همینه

دقیقا

ب قول مادرشوهرم وسط دعوای منوشوهرم برگشت بهم گفت ک زنی ک خرج داره ارج داره

اخه من عروس فراری بودم

بعدشمم ن عقدگرفتن ن عروسی ن مهمونی ن جشن ن طلا ن لباس ن کادو

نکردن ی دست لباس بگیرم واسم

دقیقا خرج نداشتم

مریض میشدم خودم خودمو درمون میکردم ک پول ب دکتر ندم

ای خاااااااک عالم فرق سرم

خااااااک

همسر خانواده شوهر و همه کلا

در رابطه با شوهر : شما برای اینکه یه همسر جذاب بنظر برسی همیشه به خودت برس قربون صدقه رفتن خوبه ولی در حدی نباشه که فداییش باشیو جذابیتتو از دست بدی به هیچ عنوان حرفای خانواده خودتو اصلا بهش نگو اینطوری موقع دعوا همه چیو به روت میارره 

خانواده شوهر : باهاشون خوب باش ولی جلف نباش بزار احترامتو نگه دارن واسه هر کاری نگو من میرم اینطوری دیگه کمک کردنت یه لطف به حساب نمیاد دیگه وضیفت میدونن 

حق مشاوره بهشون بده اما حق دخالت اصلا مگر در مواقع اضطراری

بقیشم تایپ میکنم

فقط 10 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

معنی اسم پروفایلم دانه ی برف هست😍     تازه وارد هم نیستم چهار بار تعلیق شدم😎   این👈 🌷رو  ی دختر مهربون بهم هدیه داده ملکه70♥️♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من چرا توام وهرجقدررررمیگن ی کم خودت نباش ی کم دورو باش ی کم سیاست بازخودمم

گفتم اولش ک

ی بی سیاسته ...

ینی زمانی ک خداداشت سیاست تقسیم میکرد

من تو صف خریت بودم

تاتونستم خریت برداشتم تامیشد حماقت تامیشد اشتباه...

ولی دیگه ازاین خبرانیس

تازه دارم میفهمم زندگی یچیز دیگه س بابا

همینهدقیقاب قول مادرشوهرم وسط دعوای منوشوهرم برگشت بهم گفت ک زنی ک خرج داره ارج دارهاخه من عروس فرار ...

آره بابا

کلا باید برات به زحمت بیفتن

حالا من واقعا می میرم واسه همسرم،خیلی عاشقشم

ولی قول میدم که اگه یه دختر آسون گیر معصوم بودم مث چی ولم کرده بود تو همون دوستی.

مردا لیاقت ندارن.دلشونو میزنی اگه کم توقع باشی.

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

فقط وفقط خودت باشهرسیاستی فقط برای یه مدت جوابه

خودمون بودیم که هرکی امد یع خنجر زد هرکسم لیاقت اینو نداره که خودمون باشیم

فقط 10 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

معنی اسم پروفایلم دانه ی برف هست😍     تازه وارد هم نیستم چهار بار تعلیق شدم😎   این👈 🌷رو  ی دختر مهربون بهم هدیه داده ملکه70♥️♥️

درکل سعی کنین هرجور شده یاد بگیرین شبیه ی خانوم ظریف و جذاب رفتار کنید و انرژی زنانه خودتونو ببرید بالا چون این انرژی زنانه خیلی تاثیر داره:باعث میشه جذابیتتون چند برابر شه، باعث میشه خواستگار های خوبو جذب خودتون کنید

آره باباکلا باید برات به زحمت بیفتنحالا من واقعا می میرم واسه همسرم،خیلی عاشقشمولی قول میدم که اگه ی ...

دقیقا😉

من دلشو نزدما

ولی منو گذاشت ی گوشه

خیالش تخت بود ک منو داره من هستم همیشه

یهو سرچرخوند دید من دیگه نیستمو تنهاش گذاشتم...

البته بدترینا حقشه هنوز

ولی ب روانشناسم گفته بود ک وقتی مریم رفت رفتم خونه انگار درودیواری خونه ازم میپرسیدن ک مریم کجاس کو 

بعدم کلی گریه زاری کرده بود

تازه میفهمم ک چقدر خوبه یکی اندازه سرسوزنم شده برات تلاش کنه چقدر لذت بخشه...

بخدا ک لذتی نبردمو ندیدم تاالان

این چیزایی که گفتین رو همه رو انجام میدم اما به خدا ادایی نیستم ذاتم همینه 😅😅😅😅

یعنی دیگران به من میگن ادایی 🤓🤓

اینایی که توضیح دادین بیشتر اخلاق اسفند ماهی ها بود 😃