2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همشون نهیکیش شوهر,منبیشتر کارای خونه و بیرون خونه با منه به کتفش هم نیست حامی و تکیه گاه بودن

خب خودت از اول مسئولیت قبول کردی عزیزم مثلا فکر میکنی اینطور تو ذهن شوهرت خیلی جذابی ...ازش بخوا کمکت کنه از چیزای کوچیک شروع کن مثلا باز کردن در شیشه مربا😁ایده قدیمیه ولی جوابه حس تکیه گاه بودنشو قلقلک بده

بد نگوییم به مهتاب اگر تب داریم🦄🌌..  یعنی میشه منم ی روزی تاپیک بارداری بزنم😔 بگم خدایا شکرت منم مامان شدم ،بگم ویار دارم حالم بده،بگم امروز تکون خوردناشو حس کردم،بگم شبا اذیتم خوابم نمیبره،بگم منتظر به دنیا اومدنشم...بگم شبا تا صبح گریه میکنه خواب ندارم...اگه امضام رو خوندی برای حاجتم ی صلوات میفرستی😉 

همیشه ی پس انداز مخفی برا خودمون داشته باشیم

جلو همسر با خانوادش خوب باشیم 

توقع از همه پایین بیاریم 

همه رازها گفتنی نیستن 

سعی کنیم به خودمون بقبولونیم که وابستگی کم کنیم

اگر کسی از ما خوشش نیومد در دم عکس العمل نشون ندیم

حسادت الکی به همجنس های خودمون جلو شوهر نداشتا باشیم 

بخدا اگ جواب نداد بیا تف کن تو صورت مسئله ریاضی سوم دبستان 😂

ن منظورم اینه انقد گاو نیس ب لاک و ..گیر بده

اصلابنده خدا منو نمیبینه ک بخواد گیربده

مثل چیزی ک جلوچشاته ولی پیداش نمیکنی

دقیقاهمونجوریه🤣🤣🤣

چه جالب اکثرا یه مورد رو گفتن

اینکه ظرافت و زنانگی رو حفظ کن و به قولی ادایی باش و سعی نکن مستقل و قوی به نظر برسی

و البته این رو به چشم دیدم که مردا بیشتر از دخترا ناز و کمی لوس و ادایی خوششون میاد تا دخترای قوی و اون گروهی که همه کارهای مردونه و زنونه رو خودشون انجام میدن

خب پلن جدید:ادایی باشیم

پ.ن:البته ادایی توهین به کسی نیست صرفا یک صفت برای یک سری رفتار هاست و برای خلاصه کردن مطلب(برنخوره به کسی)

اتفاقا اینم هستم دیگه تو خونه با همینا سرگرمم

مردا نباید مطمئن بشن از عشق آدم چون تا مطمئن بشن ولت میکنن

شاید زیادی بهش اطمینان دادی که دوسش داری و عاشقشی ،پررو شده احتمالا

یه چیزم بگماگه تو دوران دوستی و آشنایی هستین فاز مستقل و قوی بودن برندارین،کوزت نشین براش،بهش سخت بگ ...

من که اول راهم میشه راهنمایی کنید 

با ی پسره اشنا شدم بهم کشش داره ولی زیاد اهل پیام دادن نیست انگاری خشگه

نمیدونم چ برخوردی کنم ؟

و الا موقعیت خوبی داره 😂

خدایا شکرت🙏