2777
2789
عنوان

کیا استرس ازدواج رو دارن❓️

119 بازدید | 5 پست

مجردایی که به هر دلیل برای ازدواج استرس دارین

ترس از بالا رفتن سن

ترس از شکست در ازدواج

ترس از درست نشناختن طرف

ترس از پیدا نشدن مورد دلخواه

ترس از حرف مردم

و.....

بنظرتون باید چیکار کرد؟

بسپریم به خدا حله؟🥲

میشه برای  خوشبختی و عاقبت به خیریم دعا کنین                    انشالله به خودتون برگرده

۲۳ سالمه اطرافم همه ازدواج کردن خانوادم خیلی بهم فشار میارن که توقعاتم بیارم پایین و فقط برم

حالم داغونه شرایط زندگیم بده کار هم ندارم حتی شرایط ادامه تحصیل در مقاطع بالاتر ندارم ....

میشه برای  خوشبختی و عاقبت به خیریم دعا کنین                    انشالله به خودتون برگرده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سنت خیلیییی پایینهعجیبه این جور تفکر اطرافیانشاید باورت نشه من یادم نمیاد تو فامیل ازدواج زیر ۲۵ داش ...

نه بابا خیر سرم تو یک شهر بزرگیم (مشهد)

ولی من به ندرررت دیدم خواستگاری بالای ۳۰ سال برن

حتی برای بالای ۲۵ سال ناز میارن

چرا اینقدر خودت رو بی ارزش میدونی

خودم بی ارزش میدونستم خواستگار زیاد داشتم با یکیشون میرفتم

ولی صبر کردم یکی پیدا شه دلخواهم باشه که نبود...