2777
2789

دخترخاله ام گلوش خیلی درد می‌کنه نمیتونه آب دهنشو فرو بده و احساس خفگی می‌کنه میشه بگین چی بخوره برای گلوش؟!

تا یک هفته طبیعیه حتی خوابشم نمیبره

سوپ و حلیم داغ بدین بخوره

تو دنیای مستطیل ها من یه مربعم که هیچ کس متوجه عرض بنده نمیشه🌚 کسی که میره نونوایی بخاطر شاطر نیست بخاطر نونشه، اینو دوبار بخون چون من راجع به شاطر و نون حرف نمیزنم 🫡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سرما خورده بود عمل کرد ؟

حتی سرما هم نخورده باشی تا یک هفته بعد عمل حالت سرماخوردگی داری

تو دنیای مستطیل ها من یه مربعم که هیچ کس متوجه عرض بنده نمیشه🌚 کسی که میره نونوایی بخاطر شاطر نیست بخاطر نونشه، اینو دوبار بخون چون من راجع به شاطر و نون حرف نمیزنم 🫡

سووپ میخوره اما گلوش خیلی میسوزه حالش بده بینیشم رفته بالا لثه اش مشخصه خیلی ناراحته میگه بینم رفته ...

سوزش گلو ک طبیعیه ولی سربالاییشو نمیدونم شاید بد گچ زدن یا بد عمل کردن😐

بنظرت لبش میاد پایین؟!🥲🥲

نمیدونم به دکترش زنگ بزنین بگین