2777
2789
عنوان

چطوری خاستگار مورد علاقتون رو جذب کردین

| مشاهده متن کامل بحث + 348 بازدید | 39 پست
باشگاه برو اونجا دیده میشی و نماز شب بخون به نیت ازدواج

باشگاه صورتم لاغر میشه براهمون نمیرم😆ازطرفی ام همه خانومن پس هیچ اهل  نماز و دعا نیستم چون ناامیدم کرده

↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻‍♀⃟🌸 ⊰↫اون دخ‍‌ت‍‌ری ب‍‌اش ک‍‌ه خ‍‌ودش روی‍‌ا ه‍‌اش‍‌و 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭ب‍‌ه واق‍‌ع‍‌ی‍‌ت ت‍‌ب‍‌دی‍‌ل م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا رو چطوری صدا میزنی که جواب میگیری؟ نماز میخونی؟؟

نه ولی خیلی معتقدم بهش شاید چون خیلی بهم ازار رسوندن بقیه و دلم شکسته اینجوری بهم نگاه میکنه ولی انقدری قبولش دارم ک فقط عین ی دوست ازش میخوام مشکلم رو حل کنه در عین ناباوری همیشه درست میشه کارم 

همین باعث شده خیلییییی بهش اعتقاد پیدا کنم جزش خودش به هیچ چیز و هیچ کس متوسل نشم

نه ولی خیلی معتقدم بهش شاید چون خیلی بهم ازار رسوندن بقیه و دلم شکسته اینجوری بهم نگاه میکنه ولی انق ...

بسیار عالی. پس با زبون فارسی همینجوری راحت و ساده با خدا حرف میزنی ؟

از قانون جذب هم کمک گرفتی؟

اگر دوس دارید برای حاجتم صلوات بفرستید ممنونم

بسیار عالی. پس با زبون فارسی همینجوری راحت و ساده با خدا حرف میزنی ؟از قانون جذب هم کمک گرفتی؟

نه عزیزم من به قانون و کد اینا اعتقاد ندارم فقط از خود خدا میخوام هرچی صلاحته بهت بده 

خدا رو چطوری صدا میزنی که جواب میگیری؟ نماز میخونی؟؟

سلام نمیخواستم تو تاپیک دیگران جوابتو بدم 

من بعد هر نماز دعا میکردم با زبون خودم که خدا اونی که برا رسیدن به خدا کمکم کنه برام جور کنه تحصلات و شغل و اینا برام ملاک نبود ،خودم تحصیلکرده بودمو پولدار ولی اینا برام ملاک نبود 

هربار ۱۲ آیه الکرسی میخوندم که خاوستگار خوب برام بیاد 

شوهرم که اومد با لباس و رفتاری که دوست داشتم جلوش رفتم مانتو ساده گرون قیمت بدون آرایش با چادر مشکی ساده و بی آلایش با اعتماد به نفس بالا اونم منو همینجوری پسندید 

خواهراش مانتویی پر آرایش قرتی ،اصلا فکرشو نمیکردن برادرشون منو بپسنده ولی من خودم بودم 

توهم میتونی هرکی اومد بنابر پیش بینی روحیاتش همونطور تیپ بزنی اگه پسر جلف بود قرتی تیپ بزن اگه پسر متین ی بود ،باوقار تیپ بزن، ولی جدای از تیپ در کل سنگین رفتار کن، پسرا از دختر سنگین رنگین خوششون میاد 

قبل از (ازدواج) از صحت معیارهای خودتون مطمئن باشید چون بعد از ازدواج در همون حد یا کمتر میتونید توقع داشته باشید نه بیشتر 🚨خیلی خوبه که حال دلت خوبه ولی وقتی استارتر داره درباره یه مشکلی جزجز میکنه نگو و منی که این مشکل رو ندارم چون نه راهنمایی محسوب میشه نه دلداری ،تازه خودتم رو چشم میندازی.😒لطفا وسط تاپیک دیگران تاپیک نزنید😬اگر بر اساس عنوان از موضوع تاپیک خوشتون نمیاد یا مخالفین وارد نشین مگر به قصد خیرخواهی راهنمایی کنید. 😇درخواست دوستی نمی پذیرم🛑 حمل بر بی ادبی نشه توی تاپیک خودتون تک کنید راجع به اون موضوع صحبت کنیم 😅 قدیمی محسوب میشم🥰
سلام نمیخواستم تو تاپیک دیگران جوابتو بدم من بعد هر نماز دعا میکردم با زبون خودم که خدا اونی که برا ...

مرسی عزیزم انشالله خوشبخت بشی. 

اگر دوس دارید برای حاجتم صلوات بفرستید ممنونم