gallory_namek مدیر استارتر عضویت: 1402/09/05 تعداد پست: 1124 عنوان انلاین شاپ 111 بازدید | 15 پست سلامدوستان عزیزمن کارگاه ساخت اکسسوری دارم Namek_gallery پیج اینستا منهخوشحال میشم وقت کردید به پیجم سر بزنید و کارهام ببینید😍🙏😊🌺 طراحی و ساخت اکسسوری پیج کاری اینستا namek_gallery کارم ساخت اکسسوری با سلیقه ی شما جنس استیل و نقره. فروشنده اکسسوری نیستم سفارشی سازم ❤🧡😍 1403/07/28 | 21:23 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
gallory_namek مدیر استارتر عضویت: 1402/09/05 تعداد پست: 1124 عزیزم منم آنلاین شاپ دارم چند تا فالور داری بسلامتی موفق باشی۲ کا طراحی و ساخت اکسسوری پیج کاری اینستا namek_gallery کارم ساخت اکسسوری با سلیقه ی شما جنس استیل و نقره. فروشنده اکسسوری نیستم سفارشی سازم ❤🧡😍
gallory_namek مدیر استارتر عضویت: 1402/09/05 تعداد پست: 1124 عزیزم شما بخوابد نقره رو لیزر کنید هر کدوم چقدر میگیرید پلاک کامل یا اینکه پلاک داری میخوای روش حک (طرح) بزنی؟ طراحی و ساخت اکسسوری پیج کاری اینستا namek_gallery کارم ساخت اکسسوری با سلیقه ی شما جنس استیل و نقره. فروشنده اکسسوری نیستم سفارشی سازم ❤🧡😍
hastiiiam عضویت: 1402/03/12 تعداد پست: 2716 پلاک کامل یا اینکه پلاک داری میخوای روش حک (طرح) بزنی؟ کامل مثلا طرح گل یا ماه
gallory_namek مدیر استارتر عضویت: 1402/09/05 تعداد پست: 1124 کامل مثلا طرح گل یا ماه بدون هزینه نقره فقط ساختش از ۸۰ ت تا ۲۰۰ ت طراحی و ساخت اکسسوری پیج کاری اینستا namek_gallery کارم ساخت اکسسوری با سلیقه ی شما جنس استیل و نقره. فروشنده اکسسوری نیستم سفارشی سازم ❤🧡😍
ررستگاری عضویت: 1402/07/16 تعداد پست: 9165 بسلامتی موفق باشی۲ کا خودت میسازی اکسسوریا رو اگه دیدی جوابتو ندادم درحدم نیستی وقتمو برا پیام دادن دوباره برات بزارم😏
gallory_namek مدیر استارتر عضویت: 1402/09/05 تعداد پست: 1124 خودت میسازی اکسسوریا رو بله عزیزم یه مغازه هست جدیدا سپرده واسش تبلیغ کنم اگه پیجم ببینی اماده های اون مغازه مشخصه کدوماست 🤭 طراحی و ساخت اکسسوری پیج کاری اینستا namek_gallery کارم ساخت اکسسوری با سلیقه ی شما جنس استیل و نقره. فروشنده اکسسوری نیستم سفارشی سازم ❤🧡😍
gallory_namek مدیر استارتر عضویت: 1402/09/05 تعداد پست: 1124 عزیزم میشه پی منو تبلیغ کنی بله حتما بهم پیام بده تو اینستا واست استوری میزارم طراحی و ساخت اکسسوری پیج کاری اینستا namek_gallery کارم ساخت اکسسوری با سلیقه ی شما جنس استیل و نقره. فروشنده اکسسوری نیستم سفارشی سازم ❤🧡😍
gallory_namek مدیر استارتر عضویت: 1402/09/05 تعداد پست: 1124 خودت میسازی اکسسوریا رو راستی فروش شما چه محصولیه؟ طراحی و ساخت اکسسوری پیج کاری اینستا namek_gallery کارم ساخت اکسسوری با سلیقه ی شما جنس استیل و نقره. فروشنده اکسسوری نیستم سفارشی سازم ❤🧡😍
dokhtarbaharam عضویت: 1402/09/18 تعداد پست: 1756 بله حتما بهم پیام بده تو اینستا واست استوری میزارم دورت بگردم برات جبران میکنم ایشالا
gallory_namek مدیر استارتر عضویت: 1402/09/05 تعداد پست: 1124 دورت بگردم برات جبران میکنم ایشالا خدا نکنه 🌺 طراحی و ساخت اکسسوری پیج کاری اینستا namek_gallery کارم ساخت اکسسوری با سلیقه ی شما جنس استیل و نقره. فروشنده اکسسوری نیستم سفارشی سازم ❤🧡😍
zadsa7 عضویت: 1403/06/04 تعداد پست: 2220 سلام منم دانشجوام میخوام ی انلاین شاپ بزنم ک بتونم ی درامد کوچک داشته باشم تو وقت ازادم خیلی وقته پیج داری؟ میتونی ی کوچولو راهنمایی کنی منو برای شروع؟