2777
2789
ممنون عزیزم خیلی سخته خدا کنه زود بگذره

آموزشیش سخته.بقیه ش که خب چون متاهله شهر خودتونه.به هر حال خدا کمکت کنه

هرجای دنیایی دلم اونجاست. من کعبه مو دور تو میسازم. من پشت کردم به همه دنیا. تا رو به تو سجاده بندازم❤️  ❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

راستی براش مولتی ویتامین هم بزار

براش خوراکی مقوی بزار که یهو قندش نیوفته از اونورم غذاشون بی کیفیته بدنش ضعیف نشه

نمیزنم میترسم جعلش کنن😝 ||  یه مدت نیستم سایت رو به هم نریزین و دخترای خوبی باشین تا وقتی بیام🤨🤗

کرمان

آبجی اونجا سرمای استخونی داره خودم‌اونجا بودم جوراب زیرپوش پلیور ضخیم لازمه .سرآسیاب فرسنگی 

زندگی چیست ؟خون دل خوردن اولش رنج آخرش مردن ‌‌     ‌کی میگه سفید شدن مو ارثیه؟سفید شدن موهام حرصیه
وای ممنونم از راهنماییت میشه اکه تجربیات بیشتری داری بهم بگی؟

اره گلم من داداشم رف خیلی اذیت شد نکه مامانی هم بود دیگه دیپلم گرف و رفت غذاهاشون خیلی بدمزس همشون کافور داره غذای خوب هم میدن بهشون ولی کافور داره حتی آبشونم کافور داره پول ببره با خودش بتونه چیزی بخره خودتم براش کیک دوقلو و بسکوییت ویفری زیاااد بزار با نوشاابه کوچولو نوشابه های زرد و مشکی حالش بهم نخوره از غذاهای مزخرفشون و پسته و آجیل هم دوس داشتی بزار لباس زیر زیاد ببره چون خیلی عرق میکنن زیاد ببره همه رو بپوشه بعد باهم بشوره اونجا 

و دیگه دا اشم میگف نماز اجباریه خوندنش خیلی اذیتشون میکردن سعی کنه ب حرفشون گوش بده چون تشویق برای یک نفر و تنبیه برای همه کچل کنه شپش نگیره شونه و جورااب ببره مراقب وسایلاش باشه بقیه میدزدن مثل وقتی لباساش میشوره میبره پهن کنه خشک بشن بقیه میبرن ژیلت ببره با خودش دفتر و خودکار هم باید ببره مسواک و خمیر دندون در کل بگم عزیزم اگر همسرت دیپلم داره بهشون بگه من لیسانس دارم چون زیاد سخت نمیگیرن سخت میگیرن ولی ن در اون حد

ولی خب خیلی کصافت و بیشعورن بد اخلاقن پسر عمم چند روز پیش فرار کرد از خدمتش

وای ممنونم از راهنماییت میشه اکه تجربیات بیشتری داری بهم بگی؟

وای آموزش خیلی بده داداشم سه ماه دیگه باید بره ولی تو این آموزشش ک دو هفته بود پدرش دراومد خیلی بد اخلاق بودن بعد اینجوری بود ک وقتی برگشت ساکت و آروم شده بود افسردگی گرفته بود حتی با گوشی بازی هم نمیکرد همش خواب و یه گوشه نگا میکرد

اره گلم من داداشم رف خیلی اذیت شد نکه مامانی هم بود دیگه دیپلم گرف و رفت غذاهاشون خیلی بدمزس همشون ک ...

عزیزم ممنونم از راهنماییت خیلی بزرگواری کردی نه دکتری داره همسرم