2777
2789
عنوان

شمابگین صبح پاشم به شوهرم چای بدم یا بخوابم بیاین خواهش میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1800 بازدید | 87 پست
والا ماعه خانه دار نمیتونیم بلند شیم شاغل چجوری بیدار شه

منظورم همینه اخه اکثر دوستان گفتن بیدار شو حالا آدم خانه دار باشه بیدارمیشه صبحانه میخورن دوباره میخوابه اما خداییش برای ایشون این امکان فراهم نیست و خیلی بهشون فشار میاد حتی خانه دارشم سخته 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همش بیدارید؟

من شبا خوابم نمیبره روزایی ک بیکارم و کار ندارم هفت اینطورا دیگه میخوابم 

اما شوهرم میره کلا نمیخوابه نمیخوابه اما اگه بخوابه تکراکتور بغلش باشه بیدارش نمیتونی بکنی

اونم روز بیشتر میخوابه شبا خیلی خوابش با کیفیت نیست

پس در نتیجه جغدیم

چشم ها دریچه ی روحن!...

منظورم همینه اخه اکثر دوستان گفتن بیدار شو حالا آدم خانه دار باشه بیدارمیشه صبحانه میخورن دوباره میخ ...

دقیقا به نظرم فداکاری بیش از حد هم خوب نیست گاهی وقتا برا تنوع بیدار شه کنار هم باشن کافیه 

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو مثل یه خواب خوب فانتزی 

یکبار شوهرم تو جمع خانوادش گفت زنم صبحانه نمیده همه جاریا و مادرشوهرم ریختن سرم که کارت اشتباهه 

بعدا مشخص شد جاریامم نمیدنشوهراشون شرکت صبحونه نیخورن فقط بلدن قصاوت و امرو نهی کنن کثافتا

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

مگه شما دیدی سرد و خشکه؟؟الله اکبر نینی سایتی ها دوربین دارن تو خونه هامونمنوخودم بشخصه صبحانه نمیخو ...

اوووووو چه خبرهههه حالا اینقدر توضیح نیاز نبود 

من کاری به شما نداشتم کلی گفتم چون تعجب میکنم چطوری اینقدر لحظه های که میشه کنار هم گذروند رو از دست میدید 

وعده های غذایی و دورهم بودن در اونها خیلی مهمه !

اوووووو چه خبرهههه حالا اینقدر توضیح نیاز نبود من کاری به شما نداشتم کلی گفتم چون تعجب میکنم چطوری ا ...

خوب کامل توضیح دادم تا از روی یه خط نگی پیرزن پیرمردید😂

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃

مال من دورکاره

ولی اولای ازدواجمون صبحا گاهی زودتر از من دانشگاه میرفت

گندش بزنن یه جوری بیدار میشد که نمیتونستم بخوابم دیگه😑

اولا که آلارم میذاشت و دیرم پامیشد

بعد که پامیشد میرفت حموم

بعد آبو چنان با فشار باز میکرد انگار ده نفر دارن حموم میکنن

بعد تو همون حمومم دهانشویه غرغره میکرد اول صبح

تازه سناریوی بعدی:میرفت تی میاورد حمومو خشک میکرد

مگه میشد بخوابم؟

دیگه منم بلند میشدم صبحونه میذاشتم که بیاد بخوریم

چون مرحله بعدی میومد سراغ سشوار که موهاشو خشک کنه سرما نخوره،دیگه واقعا نمیشد خوابید

خدا رو شکر اون روزای جهنمی تموم شد

ولی اگه بی سر و صدا میره نمیخواد پاشی

خودش میخوره میره

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨
دقیقا به نظرم فداکاری بیش از حد هم خوب نیست گاهی وقتا برا تنوع بیدار شه کنار هم باشن کافیه

من شاغلم صبح 5 بیدارم صبحانه اماده میکنم برای خودم و بچه هام همسرم سر کار میخوره صبحانه رو با همکارا اما من از وقتی بر میگردم خونه مدام سر پا هستم شام و درس بچه ها و... مثلا دیشب مدرسه دیر پیام داد جشنواره صبحانه سالم و... تا بخوام کارا رو بکنم  و..  شد حدود دوازده خیلی کار داشتم  بعد همسر من ساعت 10 رفت اتاق خواب و خوابید من همیشه فکر میکنم ما خانوما زیادی فداکاریم 

من شاغلم صبح 5 بیدارم صبحانه اماده میکنم برای خودم و بچه هام همسرم سر کار میخوره صبحانه رو با همکارا ...

دقیقا مسؤلیت ها رو ریختن رو دوش خانوما مخصوصا اینکه شاغل باشی ، کار و خونه و بچه و شوهر ، ولی مرد چی بعد کار میاد میگیره می‌خوابه،  بعد بخوای حرفی بزنی میگن الان برابرید دیگه چی میخوایید ، مهریه هم نخوایید چون بهتون حقوق برابر دادیم ، دقیقا مسأله ای که امروز تو یه تاپیک در مورد مهریه داشتیم بحث میکردیم 

کلا زندگی تو ایران کلی مسؤلیت داره واسه زن ، واسه مردا جا نیفتاده که برابری برای وقتیه که کارهای خونه ، کارهای بچه داری و همه چی تقسیم بشه نه اینجور زندگی ها

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو مثل یه خواب خوب فانتزی