2777
2789

آیا از امشب رژیم میگیرم فقط میخوام تیکه های گوشت و میوه و سبزی بخورم 

برنج و اینا خودم نمیحخورم

تایم انلاین بودن بنده ۱۱_۱۲صبح و شب

من جوشام کلا به خاطر  خوردن چیزای شیرین و چرب اگه اینارو نخورم اصلا جوش نمیزنم

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من جوشام کلا به خاطر خوردن چیزای شیرین و چرب اگه اینارو نخورم اصلا جوش نمیزنم

منم دیگ نمی‌خورم ب نظرت گوشت چرخ کرده و کالباس مرغ ک با رو غن کم باشه خوبه؟

من خودم هستم.

اگر رژیم مفیدخواری و تازه خوری رو به خوبی رعایت کنید تاااازه بعد اززز یک الی دوماه یواش یواش شروع میکنه رو به بهبودی گذاشتن و مطمئن باشید ا‌گر باز هم ادامه بدید پوستتون در عرض پنج شش ماه بسیار بهتر از قبل میشه.

من مدت زیادی هله هوله رو کنار گذاشتم و بر اساس طبعی که دارم هر شش ساعت یکبار سه شیره حل شده در آب میخورم.پوستم رنگش باز تر شده و جوشهام تا حد خیلی زیادی خوب شدن.

البته روتین هم دارم.

مسخره ات کنند 'انتقاد' است جواب اگر بدهی،بی جنبه ای! (بخشی از صحبت شهید آوینی که دقیقا شبیه محیط اینجاست.)

منم دیگ نمی‌خورم ب نظرت گوشت چرخ کرده و کالباس مرغ ک با رو غن کم باشه خوبه؟

چرا کالباس خود مرغو بخور گوشت چرخ کرده ام خوب 

تخم مرغ مغزیجات خیلی کم بخور 

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
چرا کالباس خود مرغو بخور گوشت چرخ کرده ام خوب تخم مرغ مغزیجات خیلی کم بخور

نمیتونم مرغ بخورم بوش حالم بد میکنت تهوع میگیرم 

من خودم هستم.اگر رژیم مفیدخواری و تازه خوری رو به خوبی رعایت کنید تاااازه بعد اززز یک الی دوماه یواش ...

میشه روتینتون هم بگین

نمیتونم مرغ بخورم بوش حالم بد میکنت تهوع میگیرم

سینه مرغ بو نداره  اگه واقعا نمیتونی کالباسم خوب نیست 

سینه مرغ بو نداره اگه واقعا نمیتونی کالباسم خوب نیست

من خورمونام خیلی مشکل دا ه کلا بو نمیتونم تحمل کنم مگر مرغ ها رو با کره درست کنم یا جوجه کنم

میشه روتینتون هم بگین

هفته ای دو دفعه،اسکراب مخصوص صورت

شب ها قبل از خواب،صابون درخت چای گل سیتو(پوستم چربه) و بعدش آبرسان حاوی آلوئه ورا میزنم.مارک طیبات.

مسخره ات کنند 'انتقاد' است جواب اگر بدهی،بی جنبه ای! (بخشی از صحبت شهید آوینی که دقیقا شبیه محیط اینجاست.)