2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی سلامت برگردن  تا از کربلا آمد براش غذا تو امضا منو فراهم کن چشماش طلایی شه 😍

زرنگ کی بودی تو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

پشت آن کوه بلند سبزاریست پر از یاده خدا...ودر آن دشت کسی میخواند که خداهست دگر غصه چرا.‌..خدا ناامیدم نکن لطفااا
آخه دو تا پسر کوچولوی خیلی شیطون دارم تو این چند روز جونم به لبم رسیده

آهان عیب نداره عزیزم .ان شا الله بسلامتی برگردن سفر معنوی خیلی تو روحیه ی آدم تاثیر مثبت داره حتما اونم دلتنگ شماست چشم بهم بزنی برگشته

پشت آن کوه بلند سبزاریست پر از یاده خدا...ودر آن دشت کسی میخواند که خداهست دگر غصه چرا.‌..خدا ناامیدم نکن لطفااا
هنوز یه روز از پیاده روی شون مونده تا برسن کربلا ولی گفته تا برسم یه سلام میدمو زود میام   &nb ...

منم زیاد از همسرم دورنبودم تو مدت پنج سال فقط یکبار اونم دو روز 

فک نمیکردم انقد بهش وابسته باشم خودمو مستقل تر از این میدیدم

آخی عزیزم عشقتون پایدار

زرنگ کی بودی تو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

عزیزم بفرما یه نگاه بنداز اگه خوشگله رای بده من روزا از جام به زور بلند میشم ولی دوست داشتم خودمو محک بزنم خوشتون نیومد رای ندید 😃 

زندگی قصه مرد یخ فروشی است، که از او پرسیدند :فروختی؟  گفت :نخریدند تمام شد!!!!