آخرش تاپیکمو ترکوندید؟ گفتم جرو بحث نکنید واقعا تو کله شماها چیه تو قلبتون چیه؟ اومدن میگن زنو مرد برابرن مردا هم اگه خیانت کنن ابرو شون میره کجا ابروشون میره والا من ندیدم این اشغالا ابروشون بره فقط آبروی زنای بدبخت میره، خدا از همون اول خلقت ب ما زنا ظلم کرده با قرار دادن اون تیکه گوشت ک بهش میگن بکارت اما ب مردا نداده بخاطر همین از همون اول مارو جنس دوم و ب درد نخور آفریده هیچ زنی زیر سایه هیچ مردی خیر نمیبینه مگه اینکه اون مرده عاشقش باشه فقط همین از قدیم مردا چن تا زن داشتن زنا حق چنین کاری نداشتن من نمیگم زنا هم داشته باشن میگم انصاف این بود ک انسان ها فقط با یک نفر باشن ن حق چن همسری ب مردا داده بشه و این ربطی ب اسلام هم ندارع از قبل اونم بوده💔 یه همسایه داشتیم زنه بخاطر بد اخلاقی و خیانتکاری شوهرش میخواست طلاق بگیره تو دورانی ک قهر بود با یه پسره حرف میزد از تو گوشی فقط همین اما آبروش تو کل شهر رفت آبروی خانوادش رفت بعد سالها هنوز کسی بهشون احترام نمیزاره و هنوز حرفشو میزنن🥲 اما مردای خیانت کار ابروشون ک هیچ نمیره همه میگن مرد حق داره چن تا زن داشته باشه مثلا شوهر من هزاران بار بهم خیانت کرده اما هیچ بلایی سرش نیومده آبروش هم نرفته همه مردم دوسش دارن عین خیالشونم نیست همچین کاری کرده و هر روز سالم تر و پولدار تر میشه لعنت ب این زندگی لعنت ب این بی عدالتی 😭