2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصن انسانی نیاز به مشاور نداره ب اراده نیاز داره

یعنی میشه بدون مشاور رتبه زیر هزار اورد..؟💔

اکثر دوستام دارن میلیونی برای مشاور خرج میکنن

ولی بنظر من عاقلانه نیستت..

یعنی میشه بدون مشاور رتبه زیر هزار اورد..؟💔اکثر دوستام دارن میلیونی برای مشاور خرج میکننولی بنظر من ...

اسی من تجربیم و باهات موافقم

اصول برنامه ریزی رو یاد بگیری خودت بهترین برنامه رو مطابق با شرایط خودت میچینی

یا برای همیشه زندگی کن یا سعی کن بمیری..!

سلام عزیزم مشاور کنکور هستم یک هفته تمامی خدمات رایگان هست تاکید می‌کنم یک هفته صد درصد رایگان ... کلی آموزش داریم تو این یه هفته ... هر سوالی هم داشتی میتونم کمکت کنم ...درصورت تمایل بعد از یک هفته قیمت رو توافقی انتخاب میکنیم اگه هم نخواستین یک هفته آموزش و مشاوره رایگان داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم .... منتظر اطلاعتون هستم

من پشت کنکور انسانیم و کلی تجربه رو پشت سر گذاشتم چندتا مشاور عوض کردم الان خودم همه چیو می‌دونم ، اگه کمکی خواستی سوالی چیزی داشتی از من بپرس عزیزم تا جایی ک بتونم راهنمایی و کمکت میکنم

درخواست دادم من متاسفانه دیپلم هم نگرفتم هنوز دی امتحان دارم

اصلا خودتو نباز عزیزم از همین اول ابان شروع کن کم کم بخون و بهترش کن اگرم خواستی مشاور بگیری به هر کسی اعتماد نکن تحقیق کن قبلش و مطمعن شو..