2777
2789
عنوان

خونه بابا اوضاع به راه بود یاخونه شوهر🤩ازادی رفاه همه چی

| مشاهده متن کامل بحث + 1702 بازدید | 77 پست
همش حس میکردم مجرد هستین الان فهمیدم متاهلید خیلیییی تعجب کردم😁 کارخوبی میکنید اتفاقا

والا بخدا 

اصلا دلم نمیخواد کسی برای زندگیم نظر بده 

خودم میدونم چیکار کنم 

اهل حرف زدن در مورد زندگیم نیستم 

کلا اهل تاپیک زدن نیستم 

به بارون نم نم 🌧🌧به دریا🌊 به کوه🏔 به این آفرینش🌎 به کشتی نوح ⛵ به ماه🌙🌕 و ستاره⭐💫 به هفت آسمون✨ به عشقم❤ به عشقی تا مرز جنون❤ به لحظه دیدار قسم میخورم❤ دوباره با تکرار قسم میخورم💕 به عهدی که بستیم قسم میخورم 💕به هستم به هستیم قسم میخورم💖 تا روزی که قلبم هنوز میزنه 💖تا وقتی که جونی توی این تنه 💖تو روزای خوب تو روزای بد همیشه باهاتم قسم میخورم❤ همیشه باهاتم قسم میخورم💕 توی لحظه هاتم قسم میخورم❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

خونه پدرم همه چی فت و فراوون بود دغدغه مالی وجود نداشت.ولی پدرم بشدت خشکه مذهبی و بددل و عصبی و بدده ...

منم خیلی سختگیربودن خب مالی که همه درگیرن طبیعی

نوردخت وماهدختم😍خدایادخترانم رودرزیرسایه الطاف ومحبتت محافظت بفرما❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا بخدا اصلا دلم نمیخواد کسی برای زندگیم نظر بده خودم میدونم چیکار کنم اهل حرف زدن در مورد زندگیم ...

منم اهل تاپیک زدن نیستم اصلا. گاهی ولی پیش اومده از زندگیم یکم گفتم تو تاپیک کاربرا🤦‍♀️🤦‍♀️

مجازی در حد وقت گذرونی و سرگرمی خوبه فقط

منم خیلی سختگیربودن خب مالی که همه درگیرن طبیعی

درسته.طبیعیه. کلا متاهلی راضی ترم‌‌...آزادی ارجح داره به پول و امکانات.امکانات و پول باشه ،ولی توخونه اسیر باشی،چه فایده

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎

خونه ی بابام ازاد بودم چه تفریحی چه حجابی و تا مجرد بودم عشق وحال زیاد کردم. 

خونه ی شوهرم آزادیهام صدبرابر ودرجه بیشترتر شد آزاد و رهاااا، دوچرخه سواری ازاد... سگ گردونی آزاد.  هرتایمی بیرون رفتن آزاد ولی درجریان میزارم هرجا برم.... فقط رفیق بازی با دوستای مجردمو دوست نداره 

سر حجابم آزاد آزاد.... از بعد این آزادیها روسریمم حذف و تبدیل به کلاه شد و از کلاه ها انواع اقسام و رنگهاشو دیگه دارم. گاها چی بشه یه شال بنا به اقتضای شرایط.... شوهرمم گیر نمیده خانوادش مث خانواده ی. خودم آزادن و حجاب مطرح نییست. و شده سر ست کردن رنگ کلاه با لباسا بهم کمک میکنه. پریشب میرفتم دندونپزشکی هودی شلوار تنم بود شال سرم کردم. شوهرم صدام زد با لباس ورزشی که شال نمیزارن. فلان کلاهو بزار برو... شوهرم جوریه که کلاه افتابیو حجاب میدونه ولی شال و روسریو نه.. چون اونا هر دقه از رو مو لیز میخوره ولی کلاه نه... از نظر رفاه هم اینکه خونه ی پدرم کم وکاستی نداشتم... خونه ی شوهرمم خداروشکرررر میکنم زندگیم خوبه

سلام ،سمیرا هستم ،یک حامی و مدافع  سرسخت حقوق حیوونا ❤❤ فرشته های بی بالی که روح دارن ، احساس دارن ،حق زندگی و امنیت دارن جرمشون فقط اینه که زبان ندارن  .من عاشق همشونم  فرقیم نداره چی باشه ،سگ ،گربه ،کبوتر و ....حتی کلاغ ، عشق میدم  بهشون و صد برابر عشق میگیرم از همشون ،خدا هم اون بالا میبینه و دعاشونو در حقم مستجاب میکنه 🤗روزانه تو کوچه خیابونا چشم های معصوم سگ و گربه های بی پناهیو میبینیم که واسه تکه ای نون یا جرعه ای اب سرگردونن .میشه  یه لقمه از غذاتو بهش بدی و نا امیدش نکنی؟ بخدا که ثوابش کمتر از سیر کردن آدم تشنه و گرسنه نیست . اینا هم مخلوق خدان،خدا دوسشون داشت که آفریدشون 😻پس توهم مخلوق خدارو دوست داشته باش اینا خیلی معصومن اینا اشیاء بی جون نیستن..😻😻 تو روزای گرم بیاین بفکرشون باشیم حتی یه ظرف اب کوچیک کنار جدول تو پیاده رو یا زیر درخت  بزارین باعث میشین یه موجود بی زبون از تشنگی دربیاد همین کارهای کوچیک باعث میشه اونا دعاتون کنن ، خدا هم ازون بالا میبینت و جبران می‌کنه واست  اون موقع است که گره ای که  تو زندگیت داری  بخودیه خود باز بشه مشکلت حل بشه ،دست به خاک بزنی طلا بشه ، روزیت زیاد بشه .من خیلیییی امتحان کردم و هربار هم جواب گرفتم ،تو هم امتحان کن دل بده به حیوونای بی پناه و یتیم ،زودتر از صدتا نذر و دعا و چله جواب میگیری . فقط یکبار امتحان کن فقط یکبار ❤ از ته قلبم ایمان دارم  .....اگه امضامو میخونی بی توجه رد نشو کافیه یکبار امتحان کنی 😚🤗❤ الانم که هوا سرد شده بیاین بفکرپرنده ها هم باشیم . تو این هوا ،غذای کمی میتونن پیدا کنن ولی با همون خرده نون های تو سفره هامون هم سیر میشن و بخاطر گشنگی تو سرما یخ نمی‌زنن. ...درسته بچشم نمیاد ولی همین محبت های کوچیک واسه اونا خیلیییی بزرگه ، می‌تونه جونشونو حفظ کنه ...مهربونی با حیوونا خیلی خوبه..بیاین حیوونارو دوست داشته باشیم ...انرژییشون مث آفتااب🌞بهت میتابه و  روحتو  لطیف میکنه مث برگ گل🌹🌹🌹.                                                  # نه ، به حیوان آزاری .

عزیزم تو ۳۶ ازدواج کردی استرس سنتو نداشتی، من ۳۱ هستم با اینکه کارمندم و دکترا دارم باز یه خورده نگر ...

شماکه سنت زیادنیس کارمندم که هستی لابدخودت سختگیری میکنی درسته؟معمولامجردای شاغل خواستگاروموقعیت بهتری دارن

خوشبحالت.

من که کاملا زندانی ام

تا سرکوچه هم نمیتونم تنها برم با اینکه بیست سالمه.

پدر و مادرم خیلی سختگیرن.

ازدواج هم نمیتونم بکنم چون یه بیشرف آینده منو نابود کرد.

الآنم هیچ رفیقی ندارم.

تنک و تنهام😞.

منم اهل تاپیک زدن نیستم اصلا. گاهی ولی پیش اومده از زندگیم یکم گفتم تو تاپیک کاربرا🤦‍♀️🤦‍♀️مجازی د ...

عاره منم گفتم 😂

کلی هم بازخورد منفی گرفتم 

عکسمو ولی بعضی دوستانم یه سایت دیگه دیدن 

کلا تو یه سایت دیگه که دوستانم هستن راحت ترم 

کم جمعیت و جمع و جور و همه دوستان هستن

به بارون نم نم 🌧🌧به دریا🌊 به کوه🏔 به این آفرینش🌎 به کشتی نوح ⛵ به ماه🌙🌕 و ستاره⭐💫 به هفت آسمون✨ به عشقم❤ به عشقی تا مرز جنون❤ به لحظه دیدار قسم میخورم❤ دوباره با تکرار قسم میخورم💕 به عهدی که بستیم قسم میخورم 💕به هستم به هستیم قسم میخورم💖 تا روزی که قلبم هنوز میزنه 💖تا وقتی که جونی توی این تنه 💖تو روزای خوب تو روزای بد همیشه باهاتم قسم میخورم❤ همیشه باهاتم قسم میخورم💕 توی لحظه هاتم قسم میخورم❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

درسته.طبیعیه. کلا متاهلی راضی ترم‌‌...آزادی ارجح داره به پول و امکانات.امکانات و پول باشه ،ولی توخون ...

شرایطت مثل من بوده قشنگ درک میکنم

خوشبحالت.من که کاملا زندانی امتا سرکوچه هم نمیتونم تنها برم با اینکه بیست سالمه.پدر و مادرم خیلی سخت ...

ماهم این روزاروگذروندیم درس بخون سرکاربرو من رفتم شهردیگه پدرمادرم دیگه سختگیری شون کمترشدولی تا18سالگی خیلی گیربودن😐

خونه ی بابام ازاد بودم چه تفریحی چه حجابی و تا مجرد بودم عشق وحال زیاد کردم. خونه ی شوهرم آزادیهام ص ...

خداروشکر😍

ماهم این روزاروگذروندیم درس بخون سرکاربرو من رفتم شهردیگه پدرمادرم دیگه سختگیری شون کمترشدولی تا18سا ...

دانشگاه شهر دیگه نمیزاشتن برم،شهر خودم دانشگاه آزاد ثبت نام کردم.

ولی بابام میگه خودم می‌برمت دانشگاه خودمم میام دنبالت

دانشگاه شهر دیگه نمیزاشتن برم،شهر خودم دانشگاه آزاد ثبت نام کردم.ولی بابام میگه خودم می‌برمت دانشگاه ...

یکم بری دانشگاه عادت میکنن منم موقع ثبت نام نمیزاشتن شهردیگه بااصرارفراوان وتلاش راضی شدن 

عزیزم تو ۳۶ ازدواج کردی استرس سنتو نداشتی، من ۳۱ هستم با اینکه کارمندم و دکترا دارم باز یه خورده نگر ...

من دیگه بیخیال شوهر شده بودم راستش ولی تو سن شما خیلی بهش فکر می کردم.وقتیم با شوهرم اشنا شدم قصدمون ازدواج‌نبود ولی بعدش ازدواج کردیم که خانواده من اونجا میگفتن شوهر واسه چیته تو که مستقلی😏ولی توواون سن خاستگارام کیفیتشون خیلی بهتر شده بود استاد دانشگاه خلبان پیمونکار...باور کن‌ملوانم اومد برام😅بعضیاشون طلاق گرفته بودن ولی بیشتریا مجرد بودن