2777
2789
عنوان

خونه بابا اوضاع به راه بود یاخونه شوهر🤩ازادی رفاه همه چی

| مشاهده متن کامل بحث + 1702 بازدید | 77 پست
من سی سالمه تاحالا یک مرد درست حسابی خواستگارم نبوده مجبورم مجردبمونم ....خودمو میکشم تنهایی کابوس م ...

خدانکنه هنودیرنشده که سرکارنمیری؟

نوردخت وماهدختم😍خدایادخترانم رودرزیرسایه الطاف ومحبتت محافظت بفرما❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتی یک درصدم فرق نکرد 😐

چون منم قبل ازدواج شهر دیگه دانشجو بودم کلا ازادی داشتم 

هر چند خودم اصلا اهل هیچ کاری نیستم و الانم با اینکه شوهرم اصلا بهم گیر نمیده بازم تنها بیرون برا تفریح نمیرم 

از لحاظ مالیم تا الان هیچ فرقی نداشته مگه اینکه از سال بعد که خودم درامد دارم یکم بهتر بشه 

عاره منم گفتم 😂کلی هم بازخورد منفی گرفتم عکسمو ولی بعضی دوستانم یه سایت دیگه دیدن کلا تو یه سایت دی ...

این بده 😂 من پشیمونم اما دیگه گذشته.

چ خوب. من خیلی دوست دارم شما رو ببینم تصورم ی دختر خیلی مهربون و شادِ. خداحفظتون کنه💚

این بده 😂 من پشیمونم اما دیگه گذشته.چ خوب. من خیلی دوست دارم شما رو ببینم تصورم ی دختر خیلی مهربون ...

عاره بخدا 🤕😁

یه کلام گفتم نامزدم قبل من هیچ کسی تو زندگیشون نبوده 

به جد میخواستن بگن هم خائن هستن هم الان هوو دارم خودم خبر ندارم 😂

قربونت برم 😍

فعلا که تو سایت شدم عرزشی و حاج خانم ☹️😂

لطف داری عزیزم 🥰

بهترینا براتون اتفاق بیفته گل 

به بارون نم نم 🌧🌧به دریا🌊 به کوه🏔 به این آفرینش🌎 به کشتی نوح ⛵ به ماه🌙🌕 و ستاره⭐💫 به هفت آسمون✨ به عشقم❤ به عشقی تا مرز جنون❤ به لحظه دیدار قسم میخورم❤ دوباره با تکرار قسم میخورم💕 به عهدی که بستیم قسم میخورم 💕به هستم به هستیم قسم میخورم💖 تا روزی که قلبم هنوز میزنه 💖تا وقتی که جونی توی این تنه 💖تو روزای خوب تو روزای بد همیشه باهاتم قسم میخورم❤ همیشه باهاتم قسم میخورم💕 توی لحظه هاتم قسم میخورم❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

عاره بخدا 🤕😁یه کلام گفتم نامزدم قبل من هیچ کسی تو زندگیشون نبوده به جد میخواستن بگن هم خائن هستن ه ...

عزیزم هرگز ب حرفای منفیِ اطرافیان اهمیت نده.

واقعا هستن کسایی ک دوست ندارن خوشحالی و خوشبختی زندگی دیگران رو ببینن.

شما خانمی و شکی نیست🥰چون مدتهاست شمارو تو تاپیکا میبینم و برخوردتون رو دیدم با کاربرا ک چقدر خوبین😍

من دیگه بیخیال شوهر شده بودم راستش ولی تو سن شما خیلی بهش فکر می کردم.وقتیم با شوهرم اشنا شدم قصدمون ...

چه عالی، خوشحالم کردی🥰

ما شهر کوچیکی زندگی می‌کنیم و پسرایی که خوبن و از هر نظر اکی هستن معمولا همه زیر سی ازدواج میکنن به خاطر همین نگران شدم چون از من کوچیکترن همه

عزیزم هرگز ب حرفای منفیِ اطرافیان اهمیت نده.واقعا هستن کسایی ک دوست ندارن خوشحالی و خوشبختی زندگی دی ...

ممنونم ازتون عزیزم 🥰

خانم هستم اینو میدونن

با مذهبی بودن من مشکل دارن 🤦‍♀️🤕

به بارون نم نم 🌧🌧به دریا🌊 به کوه🏔 به این آفرینش🌎 به کشتی نوح ⛵ به ماه🌙🌕 و ستاره⭐💫 به هفت آسمون✨ به عشقم❤ به عشقی تا مرز جنون❤ به لحظه دیدار قسم میخورم❤ دوباره با تکرار قسم میخورم💕 به عهدی که بستیم قسم میخورم 💕به هستم به هستیم قسم میخورم💖 تا روزی که قلبم هنوز میزنه 💖تا وقتی که جونی توی این تنه 💖تو روزای خوب تو روزای بد همیشه باهاتم قسم میخورم❤ همیشه باهاتم قسم میخورم💕 توی لحظه هاتم قسم میخورم❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

شوهر من که خیلی دهن بینه... خونه ی بابام خیلی محدود بودم و خونواده ی بسیار سختگیری داشتم ولی خونواده همسرم برعکس بودن دختراشون هر جور دوست داشتن بودن با عشق ازدواج کردن و کاملا مستقل و آزاد بودن... ولی شوهر من دید خونوادم سختگیرن دقیقا شد یکی مث اونا😣😒😐

ازنظر خرج کردن، هردو عالی ان،، محدودیت، یکم درهردو بود.. و هست... مثلا بابامم یواشکی میرفتم بیرون بادوستای دخترم، شوهرمم با دوستام نمیذاره بیرون برم... خداروشکربااینکه اهل پسر ابد نبودم.. 

ساکنان دریا پس از مدتی ب صدای دریا عادت میکنند.... وای ک چ سخت است قصه عادت!!!!☆ بدترین درد اینه ب چیزی ک قبلا شوقشو داشتی عادت کنی!!!!!!! ☆

ن میدونم خانم هستی😁 منظورم این بود خوبی خانمی ماهی😘😍

عزیزم😍

نظر لطفتونه 

خودتون خوبین همه رو خوب میبینین ❤