2777
2789

من ۴ ماهه عروسی کردم 

قبل عروسی مادرشوهرم ی بحث و دعوا راه انداخت بخاطر عروسی کوتاه اومدم جمع کردم خودمو و گذشتم 

بعد عروسی بازم دعوا کرد دیگ باهاش قهر کردم محلش ندادم زنگ هم بهش نمی‌زنم اونم ب من زنگ نمیزنه 

حالا پدر و مادر من ب شوهرم زنگ میزنن حالش رو میپرسن من همیشه ب شوهرم میگفتم ت ام ب اونا زنگ بزن ک بهونه میآورد وقت ندارم من ب خانواده خودمم زنگ نمی‌زنم و...

دیگ امروز بحثش شد گفت آره ت ب مادر من ک زنگ نمی‌زنی من زنگ بزنم 

خیلی ناراحت شدم میگ ت زنگ بزن منم زنگ میزنم 

ولی من اصلا دلم نمیخاد به اون آدم زنگ بزنم 

از طرفی حس میکنم اینکه پدر مادرم ب شوهرم زنگ میزنن دارن خودشون رو کم میارن درصورتی اون بهشون زنگ نمیزنه 

حالا میگم یا منم ب مادر اون زنگ بزنم ک اونم بزنه 

یا ب پدر مادرم بگم همون‌جوری اونا حال منو نمیپرسن شما هم ب شوهر من زنگ نزنین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرم در حد احوال پرسی خیلی کوتاه ب مادرش....رنگ بزن 

ولی اصلا نزار بیشتر از دو دقیقه بشه 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمی‌کند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺تیکرم‌واسه روز شماری خاله شدنمه خدایا شکرت 🥺🤲امروز دوم تیر 1404خدایا از همیشه بهت محتاج ترم لطفا♥️

چراخانواده ت به شوهرت زنگ میزنن حال و احوال خوب بتو که زنگ میزنن حالشو بپرسن بابا به دوماد نباید رو ...

مثلا ماهی ی بار زنگ میزنن 

وقتی من ب پدر مادرم زنگ میزنم شوهرم نیست اصلا

مثلا ماهی ی بار زنگ میزنن وقتی من ب پدر مادرم زنگ میزنم شوهرم نیست اصلا

نباشه تو بگو حالش خوبه اینا بعد به شوهرت بگو سلام رسوندن ..بلاخره جمعه پنجشنبه میرین خونه مادرت ناهار ی شامی میبینن دومادشونو دیگه 

اصلا طاقت شنیدم صداش رو ندارم آنقدر ازین بدم میاد

درکت میکنم بعصیاشون چندشن😐🙌

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمی‌کند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺تیکرم‌واسه روز شماری خاله شدنمه خدایا شکرت 🥺🤲امروز دوم تیر 1404خدایا از همیشه بهت محتاج ترم لطفا♥️