2777
2789
عنوان

حتی پشیمونم نیستن بابت کارشون

177 بازدید | 18 پست

سلام امیدوارم پیاممو بزاری چون حس میکنم خیلی تنها شدم و کسی نیس که تعریف کنم براش ببینم واقعا من مقصر همه چیزم؟

چرا انقدر حاشیه های ازدواج زیاده اخه

من با کسی ک عاشق هم بودیم نامزد کردیم

تصمیم گرفتیم هرچی ک داریم و نداریمو بفروشیم و با وام ازدواج ، خونه بخریم، نصف نصف هم سند زدیم. الانم باهم زندگی میکنیم و نامزد نیستیم.

من خودمم شاغلم و وام ازدواج رو برداشتم و قسطش رو خودم میدم.

اما

خواهرای من مخالفت کردن!

برادرم کلا نظر نمیده و اهل دخالت نیس

یعنی من نظری نپرسیدم ازشون اما گفتن الان وام ازدواج رو برمیداری ب بابا سخت میشه برات جهیزیه بخره ک خب من گفتم جهیزیه هم خودمون میخوایم کم کم بخریم چون عروسی نمیگیریم.

بعد گفتن نهههه باید کل خونرو میزد ب نامت و بخاطر اینکه نذاشتم دخالت کنن

منو حتی به عنوان پاگشا هم خونشون دعوت نکردن.

الان یک و سال نیم ازین قضیه میگذره و من روز ب روز ناراحتیم بیشتر میشه.

بابام چندباری خواست مارو اشتی بده اما اونا ن تنها پشیمون نیستن بلکه هنوزم میگن حق با ما بوده.

بخاطر همین من نرفتم برای اشتی

هستید بقیشو بگم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازون طرفم خانواده نامزدم، خواهر برادرلش

کلا مارو دعوت نکردن برای پاگشا ب جز دوتاشون

اصلا یجوری تنها شدیم

ک همش فکر میکنم خدایا مقصر کجاش من بودم

با اونا ک اصلا برخوردی نداشتم ک بگم ناراحتی پیش اومده

شدیم شبیه کسایی ک مهاجرت کردن

فقط با پدرمادرمون رفت امد داریم

ازون طرفم خانواده نامزدم، خواهر برادرلشکلا مارو دعوت نکردن برای پاگشا ب جز دوتاشوناصلا یجوری تنها شد ...

منم اوایل همین بودم. الان بعد ۹یال بهش فکر میکنم میگم بیخودی غصه میخوردم. به قول مادربزرگم میگفت اومدن یه خوشی نیومدن ۱۰ خوشی👌

منم اوایل همین بودم. الان بعد ۹یال بهش فکر میکنم میگم بیخودی غصه میخوردم. به قول مادربزرگم میگفت اوم ...

خیلی حس بدیه

قبلا میگفتم عروسی میگیرم

الان میگم وقتی خواهر برادر ادم با ادم خوب نیست عروسی بگیرم ک چی

واسه کسی بمیر که برات تب کنه، شوهرتو زندگیتو داشته باش، میخوای چیکار مثلا پاگشات کنن چی بهت اضافه می ...

با خواهرام خیلی صمیمی بودیم

یهو این رفتار و فاصله خیلی اذیتم‌کرد

ازون طرفم خانواده نامزدم، خواهر برادرلشکلا مارو دعوت نکردن برای پاگشا ب جز دوتاشوناصلا یجوری تنها شد ...

تنها شدین؟ مگه خودتونو ندارید؟ عجیبه واقعا برام

چرا انقدر پاگشا براتون مسئله مهمیه، اصلا اینا براتون دوست و دلسوزاز آب درمیان؟ چه حوصله ای دارید به حاشیه میپردازین

دردِ دلَت رابشنود،بهتر زِ ما درمان کند…🥲

با خواهرام خیلی صمیمی بودیمیهو این رفتار و فاصله خیلی اذیتم‌کرد

عادت میکنی، همه با خواهراشون صمیمی ان، شاید خونه خریدین حسادت میکنن

تنها شدین؟ مگه خودتونو ندارید؟ عجیبه واقعا برامچرا انقدر پاگشا براتون مسئله مهمیه، اصلا اینا براتون ...

الان بعدا بخوان دعوت کنم باید پاشم برم خونشون؟

واقعا دوسندارم رفت و امدی داشته باشم دیگ باهاشون

الان بعدا بخوان دعوت کنم باید پاشم برم خونشون؟واقعا دوسندارم رفت و امدی داشته باشم دیگ باهاشون

بعدا اگه دعوت کردن و دوست داشتین برین اول سو تفاهم هارو حل کنید، ادما تو موقعیت های اینجوری خودشون رو نشون میدن

چرا فکر میکنید تنها شدین، شاید خدا از اونا جداتون کرده چون صلاحتون این بود