2777
2789

فک کنم سوخته. 1ماه پیش اینجور شد یادم رفت بگم بهشون. الان بگم باید خودشون پماد بدن؟؟ البته میدونم توجیح میکنن ک ن نسوخته 

پماد ریکاو بزن 

اره حتما بهشون بگو 

😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه:  برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم  حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران  فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسی دستگاهت چیه؟

دردش چقدره؟؟چجوریه دردش ؟

چند میدی؟

راضی هستی؟

اینکه میگن تیرگی هاروهم کم میکنه راست میگن؟

ببخشید خیلی سئوال پرسیدم

برای خواسته قلبیم یه صلوات میفرستین ؟!🥺♥️این کاربری دست دو نفره من (ملیکا) دختر خالم(فوزیه) 😅 کاربری دختر خالم تعلیق شده همزمان از یه کاربری استفاده میکنیم ...
اسی دستگاهت چیه؟دردش چقدره؟؟چجوریه دردش ؟چند میدی؟راضی هستی؟اینکه میگن تیرگی هاروهم کم میکنه راست می ...

آره راضی هستم بعد لیزر پوستم روشن تر شده موهام خیلی کم شده. دردش ن زیاد درد نداره. 600 میدم البته شهرستان. 

خودشون باید پماد بدن یا خودم بگیرم

اونا اینقدر حاضرجواب و پرو ان تو برو پیگیریتو بکن تهدید به شکایت بکن. 

ولی منتظر اونا نمون برو یه چیزی بگیر بزن 

😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه:  برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم  حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران  فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅

اسی دستگاهت چیه؟دردش چقدره؟؟چجوریه دردش ؟چند میدی؟راضی هستی؟اینکه میگن تیرگی هاروهم کم میکنه راست می ...

من کندلا میرم تیرگی ها رو کمتر کرده با اینکه فقط دو جلسه رفتم خیلی راضیم ۷۰۰ میدم 

ولی برای من خیلی درد داره مخصوصا بیکینی