2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پرستاری ثبت نام کردم ۲۰تومن شد

زبون مادرشوهرتونم🌵😂میخوام همیشه یاد وخاطرات مادرشوهراتون تو ذهن وقلبتون باقی بمونه😛😜😂دوتا آرزو دارم ان شاء الله بهش برسم😌💪(عشق دلسوز من ازخدا میخوام بهترینا سر راهت قرار گیرد تا زندگی سرشار از ارامش و محبت رو داشته باشیم)=تقدیم به همسر عزیزم❤️💋
اره بابا افتضاحهههدندون دارو پزشکی ترمی ۹۰خودگردانشون ترمی ۱۲۰😑🤦🏻‍♀️

امروز خیلی اعتراض کردن بیچاره والدین و دانشجوها

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.
به سلامتی کدوم دانشگاه ؟پول خوابگاه هم جداگونه ست؟

من شهر خودم قبول شدم دانشگاه آزاد شهرستان خودم استان فارسیم

زبون مادرشوهرتونم🌵😂میخوام همیشه یاد وخاطرات مادرشوهراتون تو ذهن وقلبتون باقی بمونه😛😜😂دوتا آرزو دارم ان شاء الله بهش برسم😌💪(عشق دلسوز من ازخدا میخوام بهترینا سر راهت قرار گیرد تا زندگی سرشار از ارامش و محبت رو داشته باشیم)=تقدیم به همسر عزیزم❤️💋
امروز خیلی اعتراض کردن بیچاره والدین و دانشجوها

اره😞❤️‍🩹آخه قبلشم اطلاعیه‌ای نداده بودن در این خصوص

هرچند که طبق قانون حداکثر ۲۵ درصد میتونستن افزایش شهریه بدن ..

الان حدود ۲۰۰ درصد افزایش شهریه داریم🫥

اره😞❤️‍🩹آخه قبلشم اطلاعیه‌ای نداده بودن در این خصوصهرچند که طبق قانون حداکثر ۲۵ درصد میتونستن افزا ...

عزیزم شما چی قبول شدی

من شهر خودم قبول شدم دانشگاه آزاد شهرستان خودم استان فارسیم

آها پس نیازی به خوابگاه نداری؟

کدوم شهرستانش؟😁اقلید؟جهرم؟فیروزآباد؟آباده؟

کلی شهرستان داره😂

اخه یکی فیروزاباد گفته بود ثبت نام کردم ترمی ۲۸🫤