این چ وضعشه، چن روزه دنبالشم هیچ کسو پیدا نکردم دانشگاه رفتنم ضامن میخواد اخه، اگ برم اونجا خودشون ضامنم نمیشن؟ ضامن برای خوابگاه😞😞😞
عمر شما از زماني شروع مي شود که اختيار سرنوشت خويش را در دست مي گيريد :) بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری هر دورنج است. “پس اگر همفکر خود نیافتی مثل خدا تنها باش” دختر آریایی💫
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خیلی عجیبه من تاحالا چنین چیزی نشنیدمضامن برا خوابگاهمطمئنی اطلاعات غلط کسی بهت نداده
ارع، خوده دانشگاه گفته تعه محضری میتوان، دانشگاه دولتیه زنگ زدم هر چی گفتم گفتن راه نداره😞فردا ثبت نامه و من لنگ ضامن
عمر شما از زماني شروع مي شود که اختيار سرنوشت خويش را در دست مي گيريد :) بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری هر دورنج است. “پس اگر همفکر خود نیافتی مثل خدا تنها باش” دختر آریایی💫
عجیبه ک ما تو کل خاندانمون حتی ی مجوز کسب نداریم چ برسه ب کارمند😑
لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدمها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖
من فرهنگیان رو میدونستم ضامن میخواد خوابگاه دیگه چرا؟ خوابگاه خودگردانه؟
ن دولتی
لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدمها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖
کودوم شهر قبول شدی مم شنیدم اگ پول خوابگاه رو همون موقع بدی لازم نیست تعهد محضری بدید
نیشابور