2777
2789
عنوان

لطفا هر تجربه ای برای بهبود ام اس دارید بفرمایین

| مشاهده متن کامل بحث + 655 بازدید | 38 پست
مثل اینکه پزشک سنتی دکتر خیراندیش تو این زمینه کاارش خوبه

خیراندیش فقط اسم درکرده

خیلی از چیزایی ک میگه همون طب سنتی قبول نداره

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من ۵ ساله ام اس دارم اون اوایل خیلی ترسیدم فکر میکردم چی قراره بشه البته باید بسپاری به زمان ببینی چی میشه و چه نوعی هست پیشرونده است یا نه من الان یادم میشه که ام اس دارم، اصلا زیاد بهش فکر نکن زیادم سعی کن عصبی و ناراحت نشی تازه من باردار هم شدم و تازه زایمان کردم 

من ۵ ساله ام اس دارم اون اوایل خیلی ترسیدم فکر میکردم چی قراره بشه البته باید بسپاری به زمان ببینی چ ...

سلام عزیزم 

اشکال نداره درخواست دوستی بدم و داشته باشمت ؟

اگه جواب چرندیاتت رو ندادم بدون در حدی نیستی که ارزش جواب دادن داشته باشی😁
من ۵ ساله ام اس دارم اون اوایل خیلی ترسیدم فکر میکردم چی قراره بشه البته باید بسپاری به زمان ببینی چ ...

مرسی که بهم امید دادی 

انشالله خدا همیشه پشت و پناهت باشه تو زندگی و نی نی نازت رو برات حفظ کنه😘🤩

اگه جواب چرندیاتت رو ندادم بدون در حدی نیستی که ارزش جواب دادن داشته باشی😁
مرسی که بهم امید دادی انشالله خدا همیشه پشت و پناهت باشه تو زندگی و نی نی نازت رو برات حفظ کنه😘🤩

قربونت این مرحله هم میگذره نگران نباش به کارایه همیشگیت برس هیچ مشکلی ایشالا پیش نمیاد 

سینووکس عزیزم

ممنونم بابت اینکه پاسخ دادید

منم اوایل بیماریم به مدت دو ماه هفته ای یکبار سینووکس میزدم

ان شاءالله که هم خودتون و هم فرزندتون همیشه سلامت باشید🙏

دوران بارداری راحت و بدون حمله ای داشتید؟

داروتون تغییر نکرد؟

از نظر خستگی و بی حالی چطور بودید؟

ممنون میشم راهنمایی بفرمایید🌸

ممنونم بابت اینکه پاسخ دادیدمنم اوایل بیماریم به مدت دو ماه هفته ای یکبار سینووکس میزدمان شاءالله که ...

خواهش میکنم، من حتی یک ماه قبل اقدام هم داروم قطع کردم و همون ماه اول باردار شدم و هیچ حمله ای هم نداشتم و همه کارهام رو هم انجام میدم و خسته و بی حال هم نشدم تا سه ماهگی بچم رفتم دوباره داروهام شروع کردم ام ار ای هم دادم که بیماریم هم پیشرفتی نداشت، انشالا شما هم سلامت باشید و مشکلی پیش نیاد عزیزم