2777
2789
شوهر نفهم و لجبازی دارم تو گوگل که زدم تاپیکت بالا اومد ،گفتی که دلیل منطقی و چرت و پرت میخاد واسه ه ...

عزیزم والا ما ده ساله ازدواج کردیم من واقعا دیگه بریده بودم خسته روحی شدید ولی تو این سالها خیلی تلاش کردم از کتاب و مشاور و خودم اخلاقم جوریه که خیلی مطالبو زیر ورو میکنم یجورایی متوجه شدم اختلال خودشیفته داره یعنی مطمئن شده بودم ولی رفتم مشاوره و بعد چن جلسه باهم رفتیم و واقعیتش من همه اخلاقاشو به مشاور گفتم چه خوب چه بد وقتی دیدش تشخیصش اختلال شخصیت وسواس و کنترلگر بود یخرده دلم آروم شد کمی حرف زد والا خودمم نمیدونم میگم دیگه حس میکنم خدا دیگه به دادم رسیدم خودمم اخلاقامو کنترل کردم و اینکه رو بچمون خیلی حساسه دید داره بدجور ضربه میخوره تو دوستاشم دیده بود که بچش آسیب دیده خیلی بهتر شد خداروشکر از خدای بزرگ میخوام دل شما روهم آروم کنه و براه بیارتش باز اگه خواستین خصوصی پیام بدین کمکی از دستم بیاد حتما انجام میدم

عزیزم والا ما ده ساله ازدواج کردیم من واقعا دیگه بریده بودم خسته روحی شدید ولی تو این سالها خیلی تلا ...

ممنون دقیقا شوهر من هم خودشیفته هست و درجاتی از سادیسم داره ، منم قراره فردا بفرستمش روانپزشک و هفته بعد هم مشاور خانواده ، خودش هم میگه از اذیت کردنت لذت میبرم و دوست داره همیشه منو خار کنه و خودش رو میگیره بخدا عصبی بود هیچی نگفتم  زده تو دو تا گوشم نابودم کرده بعد میگه باید سکوت نمیکردی تا نمیزدمت ، حرف هم بزنم میگه تو هیچی تو خونه و زندگی نمیکنی  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون که جواب دادی خدا خیرت بده

قربونت عزیزم ناراحت شدم انشاالله که درست میشه امیدت بخدا باشه میتونم بپرسم از خوبیاشم بگین البته اگه دوس داشتین هروقت دلتون خواست میتونین رو من حساب کنین 

قربونت عزیزم ناراحت شدم انشاالله که درست میشه امیدت بخدا باشه میتونم بپرسم از خوبیاشم بگین البته اگه ...

بله ممنون از شما 

من به خاطر خوبیهایی که داره موندم سر زندگیم وگرنه که میرفتم پی کار خودم 

مثلا رفیق باز نیست ، اهل دود و دم نیست ، اهل خیانت نیست ، در مورد مسائل جنسی با هم هماهنگی داریم ، وضع مالی خوبی داریم ، به خاطر این مسائل بیشتر کنار میام چون دو تا بچه هم دارم ،دوست دارم شوهرم هم همدل باشه 

اکثر مشکلما  اخلاق خیلی عصبی تند هست که داره یعنی گاهی حاضرم تو کلبه زندگی کنم ولی شوهرم قشنگ باهام حرف بزنه

بله ممنون از شما من به خاطر خوبیهایی که داره موندم سر زندگیم وگرنه که میرفتم پی کار خودم مثلا رفیق ب ...

وای عزیزم چقد شبیهن منم وقتی به مشاور از خوبیاش گفتم گفت طلاق نه مشتاقم همسرتونو ببینم تقریبا همه اخلاقای بالا رو داشت باضافه اینکه خیلی خوش مشرب و اجتماعیه بیرون از خونه همه عاشقشن و زرنگ و اقتصادی درسته؟؟؟ 

وای عزیزم چقد شبیهن منم وقتی به مشاور از خوبیاش گفتم گفت طلاق نه مشتاقم همسرتونو ببینم تقریبا همه اخ ...

آره دقیقا اکثر فامیل و همکارها میگن خیلی خونگرمه با همه زود میجوشه 

ولی چند سال یع دفعه انگار میزنه سرش دعوای بزرگی با من راه میندازه همه خبر دار میکنه آبروم میبره