2777
2789
عنوان

لپ تاپ کمککک

57 بازدید | 6 پست

سلام من کنکوری تجربی هستم.میخوام چند روز دیگه یه لپ تاپ دسته دوم بخرم برای فیلم های درسی...

ولی کار با لپ تاپ رو بلد نیستم اصلا.میشه کمکم کنید.مثلا فیلم هایی ک توی تلگرام هستن رو چجوری دانلود کنم و نگا کنم توی لپ تاپ؟؟

رم میخوره؟فلش؟

بگین چه لپ تاپی بگیرم.اسمشو

لپ تاب خودش حافظه داخلی داره (هارد)

برا اموزش کامپیوتر هم یه چند تا فیلم تو یوتیوب ببین 

هر چند اگر کارت با لپ تاب فقط فیلمه که همون بذار تو گوشی ببین 

چون یه تایمم باید بذاری برا اموزش اون

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا سخت نیست من یه چند ماهه خریدم و مثل خودت کنکوریم دوروزه کار کنی دستت میاد برای جایی که گیر کنی بزن گوگل خیلی کمک می‌کنه  

بهترین کار همینه که فقط به فکر خودت باشی  
چرا با گوشی نمیبینی ؟

گوشی واقعا سخته هم صفحه اش کوچیکه آدم اذیت میشه هم اینکه حافظه اش زود تموم میشه و هنگی داره مخصوصاً برای پی دی اف کتاب باز کردن

اصلا سخت نیست من یه چند ماهه خریدم و مثل خودت کنکوریم دوروزه کار کنی دستت میاد برای جایی که گیر کنی ...

سلام عزیزم.من میخوام داخلش فیلم درسی نگا کنم.از توی تلگرام دانلود میکنم...باید فیلما رو بفرستم تو لپ تاپ یا خودِ تلگرام رو نصب کنم داخل لپ تاپ

سلام عزیزم.من میخوام داخلش فیلم درسی نگا کنم.از توی تلگرام دانلود میکنم...باید فیلما رو بفرستم تو لپ ...

عزیزم میتونی با وای فای لپ تاپ وصل نت گوشیت بشی بعد هر اپ خواستی نصب کنی و فیلم دانلود کنی برای وصل شدن به نت گوشی هم اگه بلد نیستی نت بزنی میاره البته پای فای داشتین با اون وصل شو