2777
2789
عنوان

خانومای شاغل بیایدددد

136 بازدید | 25 پست

سلام خانومااااا ی سوال داشتیم شاید مسخره باشه ولی برای من خیلی مهمه

من ۲۵سالمه تا الان هم اصلا سر کار نرفتممم بیرون آنلاین شاپ لباس داشتم که آلان فروش صفر شاید در هفته یکی یا دوتا 

الان ی کار توی کارخونه جور شده می‌خوام برم بنظرتون میتونم ۷ صبح بیدار بشم هرروز برم تا ۸ شب 

🥹🤌 خیلی خوابالو بودم تا لنگ ظهر می‌خوابیدم شوهرم میگه رفتی نق نزن نمیدونم دو راهی موندم کم نیارم پیش اونی که معرفی کرد آبروم بره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم اگر متاهلی ساعت کاری ۱۳ ساعته بشدت سختت میشه. از پاره وقت شروع کن

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          
تا ۸شب؟ مجرد بودی یه جیزیمتاهلی من باشم نمیرم در واقع در توان خودم نمیبینم

چون شوهرم از ۸ می‌ره تا ۱۱شب خونه نیس منم شهر غریبم مهمون ندارم اصلا کسی نمیاد کل روز تنهام هیچ دوستی ندارم

حقوقش ؟ کارش چطوریه؟ مرخصی میتونی بگیری ؟ سبک‌زندگی‌خودت و شوهرت چطوریه؟ شوهرت باهات تو‌خونه‌همکاری میکنه؟ میتونی به فک و‌فامیل خودتو شوهرت بگی‌ما نیستیم اخر‌هفته تشریف بیارید یا جنجال میشه؟ خودت مشکلی نداری همش سرکار باشی و وقتی برا خودت نداشته باشی؟به پولش چقدر نیاز داری ؟ همه اینا مهمه تو تصمیم گیری