عجیب ترین حرفش این بود که گرد بودن زمین دروغه..تو گوگل سرچ کردم اونا هم یه سوالاتی کرده بودن که با گرد بودن زمین جور در نمیاد..اینکه مثلا چرا ناسا عکس ها و فیلم هایی که از زمین میگیره با دوربین هایی که تصویر رو محدب نشون میده عکس میگیره..
یا میگن هیتلر به سرزمین های ناشناخته ای سفر کرده بوده
ما کور کورانه راجب مسائل علمی و مذهبی و فرهنگی و.. فقط تقلید میکنیم.. مثل زمان حضرت ابراهیم که میگفت چرا بت میپرستید مردم گفتن نیاکان ما این کارو میکردن.. ما هم خودمون در تلاش نیستیم واقعیت ها رو بفهمیم.. نه حوصله شو داریم.. نه پول شو.. کورکورانه از کتاب ها و افکار دیگران تقلید میکنیم..
یا میگن خدا خیلی مهربونه..
خلق اله هر کاری میکنن بعد میگن خدا مهربونه میبخشه..
در حالی که یه بنده خدایی بود تجربه ی مرگ و برگشت از اون دنیا رو داشت نظرش برعکس بود..میگفت خدا رو مثل یه معلم سخت گیر در نظر بگیرید که از هیچ خطا و حق و الناس و اشتباهی نمیگذره.. همون طور که از کارهای خوبتون نمیگذره و دونه دونه ثواب میده..همون طور که تو قران گفته از گناه های که اندازه دونه ی خردل هم باشه نمیگذره و حساب و کتاب میکنه..
شیطون اون همه عبادت کرد.. یه خطا کرد.. خدا نبخشید.. از بهشت انداختش بیرون..
ارش هم میگه خدا رو مهربون تصور نکنید.. فکر که میکنم میبینم راست میگه..این مهربون فرض کردن غلطه.. معلم با همه ی شاگرداش تا زمانی مهربونه که داره درس میده و شاگردا هنوز امتحان ندادن و کارنامه نگرفتن.. اگر کارنامه مون خوب باشه معلم خوشحال میشه وجایزه میده و تقدیر میشه ازش و...و اگر گند زده باشیم معلم تجدیدمون میکنه..تعارف نداره با کسی..
یه سری حرفای ارش ادم رو به فکر فرو میبره.. که دوست دارم ذهنم رو به چالش بکشم و همش کپی برداری نکنم از حرفای نیاکانم..