2777
2789
عنوان

حالم بده😥نظرتون اینه که طلا میره بالا یا پایین 😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 408 بازدید | 32 پست

بیشتر وقتا طلا قبل کریسمس میره بالا.. چند وقت بعدش میاد پایین باز قبل عید میره بالا بعد عید میاد پایین

ماه محرم که عروسی و.. در کار نیست و خرید کمتر هست طلا پایین تره و زمان مناسبی هست برای خرید

ولی پولدارا از طلا و دلار کشیدن بیرون.. چون مالیات میخوره.. رفتن تو کار جواهرات و نقره کیلویی نه این نقره های تزیینی مثل گوشواره و گردنبند...تو گوگل سرچ کنی میبینی نقره کیلویی چه جوری هست..

یا سرمایه دارا رفتن تو کار فرش های نفیس میلیاردی و چیزایی که مالیات نخوره و قابل پیگیری نباشه سرمایه شون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو الان در بیار بخر تا آخره سال میشه ۵ تومن بعدش ۶ تومن

دست خودم بود نصفشو درمیاوردم ولی همسر نادونم میگه نه من پرسیدم میگن احتمال پایین اومدنش از بالا رفتنش بیشتره 😐

میگن تا ۵ میره ما مثل اسگل گذاشتیم بانک شوهرم ترسوندم گف بیاد پایین خودت مسئولی البته واسه خرجیه ولی ...

همین الانم بخری باز نسبت به ماه بعدیا بهتره

ببین ما سر شدیم ناراحتی نکن اینم میگذره

مامان دوتا گل پسر

نه همه شو..ولی بیشتر پیش بینی هاش درست در میادمثلا مرگ حسن نصراله رو پیش بینی کرده بود از ستاره شناس ...

منم فالو دارمش خیلی چیزای عجیبی میگ 

چو ایران نباشد تن من مباد 🇮🇷❤ دختر جنوبیم🥰 عشقم امام رضا❤😘

دست خودم بود نصفشو درمیاوردم ولی همسر نادونم میگه نه من پرسیدم میگن احتمال پایین اومدنش از بالا رفتن ...

امکان نداره پایین بیاد مگه نمیبینی ما الان تو جنگ اقتصادی هستیم 

آخه بازار هم ثابت نبود قبول نمیکنن

زعفرون بخر.. یا هر چیزی که خرابی نداشته باشه..

تو مملکت ما مواد غذایی بالا میره پایین نمیاد..

شاید طلا و دلار پایین بیاد.. گوشت و مرغ بالا و پایین بشه.. یا برنج رفت بالا رو همون قیمت ثابت موند یک سال.. ولی یه سری چیزا بالا میرن پایین نمیان..

ارش تایمز میگفت قرص ماشین ظرف شویی خارجی مارک خوبشو بخرید.. گرون شد ببرید بالا شهر.. مغازه دارا میخرن ازتون..

با پولتون محصولات خراب نشدنی بخرید بفروشید از سود اون تو زندگیتون استفاده کنید

این نظر آرش تایمز هستهر زمان تو کل ایران یه نفر اومد نقره کیلو ۵۹ میلیون رو ۳ ماه پیش گفت بخرید الان ...

من اصلا به بانک اعتقاد ندارم ولی به عنوان درآمد ماهیانه شوهر نادونم پس انداز گذاشته  فکر کن طلا گرمی ۳۵۰۰ بود الان شد ۴۲۰۰ تو این مدت چقدر ضرر میشه هرچی ام میگم بریم نصفشو بدیم طلا راضی نمیشه فوقش طلا بفروشی بهتر از بی ارزش شدن پول تو بانکه😐

حالام ایراد نداره، الان بگیر اگه هم پولشو ماه ماه به خای خب کار اشتباهی نکردی واقعا

الان باز بهش گفتم میگه نه من از طلا فروشی پرسیدم میگه احتمال پایین اومدنش بیشتره یعنی هیچی نمیفهمه 😡

زعفرون بخر.. یا هر چیزی که خرابی نداشته باشه..تو مملکت ما مواد غذایی بالا میره پایین نمیاد..شاید طلا ...

والا نظرش کاملا درسته و چون محصول تولیدی هستن هنوز تورم بهش نرسیده ولی شوهری که خودشو زده به خوابو چه میشه کرد 🤦‍♀️

منم فالو دارمش خیلی چیزای عجیبی میگ

عجیب ترین حرفش این بود که گرد بودن زمین دروغه..تو گوگل سرچ کردم اونا هم یه سوالاتی کرده بودن که با گرد بودن زمین جور در نمیاد..اینکه مثلا چرا ناسا عکس ها و فیلم هایی که از زمین میگیره با دوربین هایی که تصویر رو محدب نشون میده عکس میگیره..

یا میگن هیتلر به سرزمین های ناشناخته ای سفر کرده بوده 

ما کور کورانه راجب مسائل علمی و مذهبی و فرهنگی و.. فقط تقلید میکنیم.. مثل زمان حضرت ابراهیم که میگفت چرا بت میپرستید مردم گفتن نیاکان ما این کارو میکردن.. ما هم خودمون در تلاش نیستیم واقعیت ها رو بفهمیم.. نه حوصله شو داریم.. نه پول شو.. کورکورانه از کتاب ها و افکار دیگران تقلید میکنیم..

یا میگن خدا خیلی مهربونه..

خلق اله هر کاری میکنن بعد میگن خدا مهربونه میبخشه..

در حالی که یه بنده خدایی بود تجربه ی مرگ و برگشت از اون دنیا رو داشت نظرش برعکس بود..میگفت خدا رو مثل یه معلم سخت گیر در نظر بگیرید که از هیچ خطا و حق و الناس و اشتباهی نمیگذره.. همون طور که از کارهای خوبتون نمیگذره و دونه دونه ثواب میده..همون طور که تو قران گفته از گناه های که اندازه دونه ی خردل هم باشه نمیگذره و حساب و کتاب میکنه..

شیطون اون همه عبادت کرد.. یه خطا کرد.. خدا نبخشید.. از بهشت انداختش بیرون..

ارش هم میگه خدا رو مهربون تصور نکنید.. فکر که میکنم میبینم راست میگه..این مهربون فرض کردن غلطه.. معلم با همه ی شاگرداش تا زمانی مهربونه که داره درس میده و شاگردا هنوز امتحان ندادن و کارنامه نگرفتن.. اگر کارنامه مون خوب باشه معلم خوشحال میشه وجایزه میده و تقدیر میشه ازش و...و اگر گند زده باشیم معلم تجدیدمون میکنه..تعارف نداره با کسی..

یه سری حرفای ارش ادم رو به فکر فرو میبره.. که دوست دارم ذهنم رو به چالش بکشم و همش کپی برداری نکنم از حرفای نیاکانم..

عجیب ترین حرفش این بود که گرد بودن زمین دروغه..تو گوگل سرچ کردم اونا هم یه سوالاتی کرده بودن که با گ ...

درستع ما همیشه از روی تعصب و علم نداشتن حرف میزنیم چیزایی که نباید باور کنیم باور میکنیم چیزایی که باید باور کنیم میگیم خرافاته

چو ایران نباشد تن من مباد 🇮🇷❤ دختر جنوبیم🥰 عشقم امام رضا❤😘