2777
2789

من ناخواسته بار دارشدن وکلای وسیله خوردم تا سقط بشه،حتی ۱۰تا قرص اورژانسی۱٫۵انداختم،و....نشد و که نشد چون شوهرم راضی بهسقط نبود نتونستم دکتر برم وکلی قرص ال دی ودمنوش وسایل عطاری خوردم ،عقل نداشتم،موند وگذشت وپسرم به دنیا اومد منه احمق نمی‌دونستم نباید قرص ال دی بخورم و...ازیک ماهگی قرص ال دی خوردم هر موقع هم یادم می‌رفت قرص اورژانسی،میخوردم، وگذشت الان میبینم پسرم اخلاق پسرونه نداره بیشتر بهم میچسبه واخلاقش دخترونس،دارم خودخوری میکنم وحالم بده ومیگم بخاطر اشتباه من بچم اینطوری شد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

توی این سن نمیتونید تشخیص بدید اخلاقش دخترونه ست

اینکه به شما میچسبه

طبیعیه چون شما مادرشی عزیزم ! 

و اون توی حساس ترین سن هستش و از شما جدا شده میره مدرسه

همون توجهی که بچه دختر میگیره

بچه پسر هم باید بگیره

برای برچسب زدن و اینکه بگیم اخلاقش دخترونه ست خیلییییییییی زوده

باید کم کم به نوجوونی برسه

که در این صورت اگرررر اینطور بود

راه حل شما پیش روانشناس کودک نوجوان هستش

نه روانپزشک و دکتر زنان

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

تاپیک زدین برای کسایی که فکر سقط نکنن خیلیم خوبه انشالله لطف خداشامل حالتون بشه بچتون خوب بشه

چرا فک میکنید دروغ میگم من چند ساله فکرم درگیره،،سقط که راحته با یه قرص سایتوتک یا آمپول ولی چون شوهرم مخالف بود من این اشتباهات رو کردم،امیدوارم مادر بشی وحال منو درک کنی چند ساله دارم می‌سوزم وصدام درنمیاد

چرا فک میکنید دروغ میگم من چند ساله فکرم درگیره،،سقط که راحته با یه قرص سایتوتک یا آمپول ولی چون شوه ...

من گفتم دروغ میگید؟

گفتم خوب کاری کردین که اینو گفتین درس عبرت بشه برا مادرا 

منم یه مادرم که دیروز تولد دخترم بود ولی نداشتمش 

چرا زچد جبهه میگیرید 

مگه چیز بدی گفتم؟

به حکمتش دل بسپار(خدا)

اینکه به شما می‌چسبه بخاطر دخترانه بودن رفتارش نیست،بخاطر اضطراب هست،ببین چه اتفاقی براش افتاده،استرس مدرسه داره،یا شما در استقلال و امنیت دادن بهش کمکش کردین یا نه؟شاید در مدرسه کسی اذیتش کرده،بهتره بری پیش مشاور،حامیش باشین نه اینکه بهش برچسب بزنین،،،خیلی از بچه های کلاس اول و دوم با این مشکل مواجه هستن.

اینکه به شما می‌چسبه بخاطر دخترانه بودن رفتارش نیست،بخاطر اضطراب هست،ببین چه اتفاقی براش افتاده،استر ...

در مورد  عوارض مصرف قرص ها هم حتما برو پیش دکتر کودکان،.....باید زودتر اقدام میکردین

من گفتم دروغ میگید؟گفتم خوب کاری کردین که اینو گفتین درس عبرت بشه برا مادرا منم یه مادرم که دیروز تو ...

منظور شما رو اینطور متوجه شدم که انگارقصدمه بقیه رو ازسقط منصرف کنم و دارم شو میدم

معذرت میخواهم 

اینکه به شما می‌چسبه بخاطر دخترانه بودن رفتارش نیست،بخاطر اضطراب هست،ببین چه اتفاقی براش افتاده،استر ...

از بچگی اخلاقش دخترونس ،حالم بده ،بخدا دارم دیوونه میشم از اول بچه آروم و بیصدا ومهربونی بود 

منظور شما رو اینطور متوجه شدم که انگارقصدمه بقیه رو ازسقط منصرف کنم و دارم شو میدممعذرت میخواهم

من عذر میخوام اگه ناراحتتون کردم 

توی زندگیم طوری زندگی میکنم که اگر الان بمیرم نگم فلانی از دستم ناراحت بود عذرخواهی نکردم حتی تو نی نی سایت

به حکمتش دل بسپار(خدا)
تاپیک زدین برای کسایی که فکر سقط نکنن خیلیم خوبه انشالله لطف خداشامل حالتون بشه بچتون خوب بشه

ببخشید من حالم بده دوباره پیامتونو  خوندم حتی جملات پایینیتو نخونده بودم ،معذرت می‌خوام خدا عزیزاتو نو براتون حفظ کنه وببخشه

من عذر میخوام اگه ناراحتتون کردم توی زندگیم طوری زندگی میکنم که اگر الان بمیرم نگم فلانی از دستم نار ...

حالا که اینقدر پاک زندگی کردید واسه جگر گوشه منم دعا کنید اسمش محمد،