2777
2789
عنوان

جراحی روده

87 بازدید | 3 پست

سلام کسی هست اینجا که یا خودش یا ز آشناهاش کسی عمل روده انجام داده باشه؟ 

مامانم روده اش یک سانت پاره شد قشنگ چهل سانت شاید هم بیشتر شکمشو پاره کردن موقع جراحی،سیزده تا بخیه بزرگ خورد اصلا یه چیز وحشتناک و غیر عادیه.انقد جای بخیه هاش بزرگن که بعد هفت ماه هنوز خیلی درد میکنن.

اونایی که این عمل رو انجام دادم هم همین قدر پارگی و بخیه داشتن؟

احتمالا لارم بوده دیگه یک سانت روده پاره شده که نمیدونیتن کجاست یا بقیه جاها سالمه یا نه باید کل رود ...

اخه ما شهر خودمون عمل کردیم خیلی یهویی شد بعد بعضیا میگن الکی انقد پاره کردن اگه جای دیگه عمل میکرد قبل عمل عکس‌ و سی تی اسکن میگرفتن معلوم میشد پارگی کجاست بعد جراحی میکردن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه ما شهر خودمون عمل کردیم خیلی یهویی شد بعد بعضیا میگن الکی انقد پاره کردن اگه جای دیگه عمل میکرد ...

اگه اونایی که گفتن الکی پاره کردن متخصص جراحن اون موقع با حرفشون نگران باش 

سی تی رو که میگیرن مگه میشه بدون عکس برداری ببرن مگه اینکه درد شکم خیلی شدید داشته بودن که کاااملا اورژانسی باید میبردن اتاق عمل 

یسری چیزا ممکنه تو سی تی هم دیده نشه یا مثلا اگه مریص اضافه وزن زیاد داشته باشه نشه پیدا کرد محلو 

خیلی چیزا پیش میاد در کل