دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁
اسی تو قبل پریودات لکه بینی نمیشی هیچوقت؟دکتر بهت قرص یا شیاف پروژسترون نداده؟
نه لکه بینی نمیشم
چرا شیاف پروژسترون داده برای بستن دهانه رحم از روز سوم بعد آمپول میزارم تا دوازده روز بعدش
دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁
اره ی سال و ۹ ماهه اقدامماگه سونوم خوب باشه شاید ای یو ای کنم این ماه .چون تحرک اسپرم شوهرمم ضعیفه
آها ایشالا که خودت طبیعی نتیجه میگیری عزیزم
آی یو آی برای مورد شما عالیه حتما انجام بده وقتتو هدر نده
دعا کن بی بی چکم پررنگ تر بشه وگرنه منم باید ماه بعد آی یو آی کنم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
فداتشم گلمایشالا ک همین ماه مثبت میشی و خلاص میشی از انتظار
قربونت همچنین عزیزم ایشالا جفتمون مامان میشیم به زودی