مثلاً میرم خونه اجاره کنم یجا ۵۰متری منطقه پایین شهر منطقه ۱۴.۱۵ طرف میگه ۱۰۰ماهی ۱۱ نگم یا ۸۰متری ۴۰۰ماهی ۱۶میلیون کسی این خونه ها رو اصلا اجاره میکنه بااین قیمت زیاد ؟مگهاینکه طرف یچیزی از خودش داشته باشه که اینهمه کرایه بده ما الان از اون وقتی که ازدواج کردم شغل شوهرم آزاد زیادتر از ۵تومن نمیتونم کرایه بدیم تکلیف ماها چیه پس ؟؟؟؟تازه ما اصالتانم تهرانی هستیم لطفاً نیاید بگید برید شهرستان ارزون تره هرجا لهجه و گویش خودشونو دارن وقتی نتونی زبونشونو بفهمی چجوری بریم شهرستان تازه دوری از خانواده ها هم یطرف
آره عزیزم همینطوره خداروشکر بعد10سال من خونه خریدم ولی دیگه این آخرها نمیتونستم مدام از گلومون میزدیم البته من کرج یه جای تقریبا متوسط خریدم که زیادم به دلم نیست اما بزرگ و خوبه خدارو هزاران بار شکر میکنم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
۵۰ پول پیش دیگه واقعا هیچی نیست خیلی کمهبلید تلاش کنید پول پیش رو بیشتر کنیدیا وام بگیرینیا خودتم اگ ...
شوهرم هرچی درمیاره میره چون ماشین زیر پاش نداره تا یجا میره همش کرایه بار میده یا خرید خونه اجاره خونه پول آب برق گاز همش خونه هاشون قدیمیه هی همه چیشون خراب میشه میسوززه یا میریزززه پول تعمیر اینام بکنار موتورم داره همش خراب هی درست میکنه هی خراب میشه بچمم دوسالشه اجازززه نمیدن باخودم ببرم محل کار وگرنه کار برام بود