2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعیتش درمان تضمین شده ای وجود نداره، بنظرم دکتربرید درکنارش هم روان درمانی کنید.

سعی کنید توجمع باشید بیرون برید طبیعت خیلی خوبه، اهنگهای شاد گوش بدین موسیقی شاد فیلمهای کمدی، استخربرید.

من خودمم دچارشم متاسفانه

من خیلی دکتر رفتم و دارو خوردمدر آخر حالمو فقط خدا بعد دمنوشهای گیاهی خوب میکنه والسلامکتاب های مفید ...

چه دمنوش های مثلا.. متأسفانه افسردگی باعث میشه انرژی جسمانی خیلی خیلی پایین داشته باشم

به نظرم باید تحت نظر پزشک باشی 

روان شناس با روشهای تخصصی که دارن کمکت میکنن اکر حتی نیاز به قرص باشه ارجاع میدن به روان پژشک یا متخصص اعصاب

درکل باید سرتون مشغول یه کاری بکنید تا کمتر درمورد مشکلاتتون فکر کنید مثلا یه کلاسی برین یه مهارتی یاذ بگیرین یا زبان یاد بگیرین 

ورزش خیلی خوبه پیاده روی حالت خیلی خوب میکنه و شاداب میکنه

آدمای سمی و انرژی منفیت از زندگیت دور كننن

به جای اینکه منتظر باشم کسی بیاد زندگیم تغییر بده و خوشبختم کنه خودم باید دست به کار بشم و خودم خوشبخت ترین کنم
چه دمنوش های مثلا.. متأسفانه افسردگی باعث میشه انرژی جسمانی خیلی خیلی پایین داشته باشم

بله کاملا انرژی آدم تحلیل میره

من الان چای کوهی بهم میسازه و بیخیالم میکنه

بادرنجبویه و بهارنارج و اسطخودوس هم خوبن

برا من گل گاوزبون جواب نمیده

دلم برات تنگ شده حسین

درمان  واضحه ایی نداره اصلاا 

من یکم بهترم ولی هتوز بعضی اوقات حالم بد میشه

من خودمو ادم قوی میدونم چون...‌‌‌‌...‌بقیشو تو بگو ..‌‌‌.......دیدی قوی هستی 😊😊😊 پس تحت هرشرایطی ادامه بده فقط ادامه ......‌

گیاهی نوراگل خوبه یک‌مدت لاوندیپ بخور 

حتما ورزش گروهی برو باشگاه 

طبیعت گردی برو 

تغذیه ات مراقب باش

افسردگی اگر تو مرحله خیلی حاد نباشی خودت بهتر میتونی با این کارها حالت رو خوب کنی

فعلا امضا ندارم