2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من دکتر بهم داد ‌ همون ب۶ هست ولی قوی تر با یه چیز دیگه 

پاکستانی هم هست داروش همه جا نیست 

لطفا با من دعوا نکنید دیگه سیم کارت ندارم عضو شم با تشکر 😑😑😑😑😵‍💫   اگه وسط تاپیکام غیبم زد دلخور نشید 😂  

من دکتر بهم داد ‌ همون ب۶ هست ولی قوی تر با یه چیز دیگه پاکستانی هم هست داروش همه جا نیست

شما ناویدوکسین خوردی؟خوب بود برا تهوع؟

من تهوعم شدیده هیچی اثر نمیکنه دکتر گفت اینو پیدا کنم

عوارضی نداشت؟

..........
شما ناویدوکسین خوردی؟خوب بود برا تهوع؟من تهوعم شدیده هیچی اثر نمیکنه دکتر گفت اینو پیدا کنمعوارضی ند ...

اره خوب بود ۶ ساعتی استفاده میکردم البته الان بهتر شدم همون ب۶ ایرانی هم روم جواب میده

لطفا با من دعوا نکنید دیگه سیم کارت ندارم عضو شم با تشکر 😑😑😑😑😵‍💫   اگه وسط تاپیکام غیبم زد دلخور نشید 😂  

اره خوب بود ۶ ساعتی استفاده میکردم البته الان بهتر شدم همون ب۶ ایرانی هم روم جواب میده

من ب۶ خارجی هم گرفتم ولی اسمش ناویدوکسین نیست که البته اونم اثر نداره،خیلی حالم بده خیلی کاش میمردم

..........
من ب۶ خارجی هم گرفتم ولی اسمش ناویدوکسین نیست که البته اونم اثر نداره،خیلی حالم بده خیلی کاش میمردم

ناویدکسن خیلی قویه اگه گیرت بیاد عالیه

منم تهوعم خیلی شدیده هنوز که ۱۷هفتم درگیرشم دمیترون و اندانسترون خوردم اصلا جواب نداد دیگه نخوردم فق ...

حالا دکتر گفت ناویدوکسین اگه گیرم اومد بخورم،خدا کنه این اثر کنه برام

..........

لیلیوم بارداری؟؟؟؟؟؟؟🥰🥰🥰🥰

مبارکه

الهی که با اومدن این بچه همه درد و غمات پودر بشن برن هوا 

یه وقتایی خدا یه جوری حلش می‌کنه که انگار از بین این‌همه صدا، فقط صدای تو رو شنیده...
الهی که امروز نوبت تو باشه.🫵

لیلیوم بارداری؟؟؟؟؟؟؟🥰🥰🥰🥰مبارکهالهی که با اومدن این بچه همه درد و غمات پودر بشن برن هوا یه وقتای ...

ممنون عزیزم نمیشناسمت ولی مرسی از دعای خوبت

والا الانم از ویار شدید داغونم،دعام کن که دیگه هرچی صبروتوان وتحمل داشتمو تموم کردم

..........