2777
2789
عنوان

یه خاطره از خواب درباره جنسیت بچه م

200 بازدید | 22 پست

من دختر دومم رو باردار بودم...و هنوز جنسیتش قطعی نشده بود یعنی ان تی هفته ۱۲ احتمالی گفته بود ولی فشار خیلی زیادی روم بود و خب من امیدوار بودم دومی پسر باشه..

(الان دختر دومی چهار سالشه و بینهایت شیرین و دلرباس و اگر بگم روزی صدبار قربون صدقش میرم دروغ نگفتم خیلی خوشمزس حالا عکسش  رو میزارم)

خواب دیدم سه چهار تا از خانوم های مسن فامیل که فوت شده بودن اومدن خونه م و  یه ظرف عسل با خودشون آورده بودن برام..من این خوابو دیدم مطمئن شدم دختره..

البته خوابهای دیگه ای هم دیدم مثلا توی کوچه مون چندتا سیب قرمز افتاده بود و من جمع میکردم ..

یا خواب دیدم یه انگشتر بینهایت زیبا دستم هست و من از اینکه این انگشتر مال منه در پوست خودم نمیگنجیدم  

لطفا اگر میتونید برای شادی روح پدر و مادرم صلوات بفرستید.اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چ جالبان تی ب منم گفته احتمالا دختره انشالله خدا سالم بزارتش تو بغلم🥰🥰🥰

عکسشو  گذاشتم ببین تو رو خدا 

یعنی من الان میگم چقد احمق بودم اونموقع

لطفا اگر میتونید برای شادی روح پدر و مادرم صلوات بفرستید.اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم

به منم ان تی گفتن پسره ولی من خواب یه دختر زیبا 17-18 ساله دیدم تو خواب فهمیدم دختر سومه .......... همه میگفتن امیرعلی چه طوره میگفتم شاید ان تی اشتباه باشه ...... من حتی رنگ موهاشو گفتم ................

هزار ماشالا چه نازه.

چشم بد ازش دور....

خدا برات ببخشه جیگرررر ناز رو

.ایندش درخشان و بختش خوب باشه الهی

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
به منم ان تی گفتن پسره ولی من خواب یه دختر زیبا 17-18 ساله دیدم تو خواب فهمیدم دختر سومه .......... ...

عزیزم..اره بعضی خوابها صادقانه ست..

چ بامزه و شیرینه ماشالله

خواهرم خدا خودش فرموده میدونم به چه کسی چه جنسیتی بدم و صلاح چیه

من برعکس شما یه پسر دارم ولی باور کن خیلی اذیتم میکردن که پسر ها بی وفا ان و دختر ها بهترن همیشه دلم میگرفت

انشالله مثل گل دخترشما یکی هم خدا ب من بده بچم سالم دنیا بیاد🥰

در انتظار دیدن روی ماه دومین گل پسرمون هستیم🥰❤️👼