2777
2789

سلام.نظرتون چیه؟؟

چقدر حرص بخورم چقدر فکروخیال نابودشدم دیگه.

یه چندوقت فلوکسیتین بخورم تا ازاین مرحله زندگیم بگذرم.

راه دیگه ای به ذهنتون نمیرسه،؟؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تراپیست میتونه کمکت کنه در درجه ی اول اگه جواب نداد درمان با دارو که توسط دکتر صادر شده نه اینکه خود ...

قبلا دکتر بهم داده. شرایط دکتر ومشاورندارم فعلا خیلیم داغونم حتی یکی نیس باهاش حرف بزنم 

قبلا دکتر بهم داده. شرایط دکتر ومشاورندارم فعلا خیلیم داغونم حتی یکی نیس باهاش حرف بزنم

پس به جای دارو یوگا و ورزش رو شروع کن خودت دارو مصرف نکن ممکنه که الان داروهای مورد نیاز بدنت تغییر کرده باشه دخمل 

درمانش تو طبیعت قرار گرفتنه یا صدای طبیعتموسیقی غمگین گوش نکن اصلاکتاب بخونخودتو سرگرم کن خلاصهولی ق ...

نمیشه خیلی تنهام خیلی بی کسم یه ازدواج ناموفق یه حال روحی بد یه رفیق نیمه راه که تا پیشرفت کرد تنهام گذاشت ورفت😔

به نظرم استفاده کن تا خوب بشی منم شاید رفتم بگیرم بخورم شبا خواب ندارم حال ندارم اعصاب ندارم 

عروس خوشبخت آینده   شیطون سر زبون دار که پسره عاشق قرارع بیاد تو زندگیش قرار خوشبخت ترینم آدم روی زمین بشم 
ضرر و زیان افسردگی ک درمان نشه خیلی بیشتر از مصرف قرصهقرصای خوبین.نجات میدن ادمو

من از ترس اینکه قرصها از لحاظ ذهنی داغونم کنن و دیگه هیچ وقت اون آدم سابق نشم و تا آخر عمر باید مصرف کنم خیلی میترسم برم دکتر . از طرفی تحمل حال الانم داغونم کرده . بعد این قرصها خیلی خواب اوره ؟ چون بچه کوچیک دارم میگم

حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم