2777
2789

خانهای عزیز سلام صبح همگی بخیر بیمارستان سلیم تهران (علی اباد) با بیمه تکمیلی ما قرار داد داره خواستم بدونم کسی که این بیمه رو داره برا سنو و ازمایشات غربالگری دوم اونجا مراجعه کرده آیا هزینه ای هم از جیب پرداخت کردن یا همدن بیمه تکمیلی همه رو تقبل میکنه؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

البته تهران مسیرش طولانی هست الان که فکر می کنم 🤔بینید کسی دیگه اون جا رفته اگر رفته از اون ها بپرس ...

خداکنه یکی که رفته باشه اونجا برا غربالگری بیاد جواب بده

من برای دندانپزشکی رفتم هزینه ای نمیگیره جز فرانشیز ولی غربالگری ها رو نمیدونم چون معمولا میگن بیمه ...

زنگ زدم گفتم قرارداد دارین با بیمه ما گفت بله 

اینقدر سرش شلوغ بود زود قطع کرد

البته تهران مسیرش طولانی هست الان که فکر می کنم 🤔بینید کسی دیگه اون جا رفته اگر رفته از اون ها بپرس ...

اره عزیز با اسنپ میخوام برم و بیام هزینش زیاد میشه 

سلام  من رفتم سونو غربالگری اول ازم یک میلیون ششصد گرفت بیمه تامین اجتماعی 

اما یه خانمه بیمه تکمیلی داشت ازش کلا ۵۰۰ گرفتن تازه ازشون رسیدهم گرفت بره اون ۵۰۰ رو ازبیمه اشون پس بگیره 

اونجا قیمت سونو غربالگری اول ودوم قیمتش ۱میلیون وششصده باتامین اجتماعی اما تکمیلی ها ۵۰۰ میدن

بیمارستان نیست درمانگاه شبانه روزیه

خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏