2777
2789
گوش شیطون کر همسرم اصلا مامانی یا وابسته به خونوادش نیست باااینکه خونوادش خیییلی عالی و مهربونن،دوسش ...

جچور خوش انرژی با سیاست میشه کمی یادم بدی🥲🥲نکته بگو😆🤕

❣️خدا عشق است و مادر کعبه عشق❣️محمد اسم پسرم هست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند سال پیش مادر شوهرم عمل قلب باز داشت 

به دخترم گفت برام صلوات بفرست دعا کن خوب بشم 🤌

دخترم فکر کنم پیش دبستانی بود یا ابتدایی خاطرم نیس

بلاخره دخترم گفت 600 تا فرستاد🤌

تا اینکه مادرشوهر خوب خوب شد 

اینم بگم دل خوشی از زخم زبانهای مادر شوهرم ندارم 

پارسال به طور اتفاقی تو ماشین بودیم تهران به شوخی گفتم به مامانت بگو صلوات ارو پس میگیریم. 

وای نمیدونید چه حالی شد همسرم فرمون ماشین رو چنان به چپ راست می‌چرخند گفتم النست که تصادف کنیم آما خدارو شکر چیزی نشد🙏 

اون جا بود فهمیدم چقد مامانشو دوست داره 🤌

اما این همه مامانش به من توهین کرد هیچ نگفت 🫢

خیلی خیلی.. 😔

تا این حد بهت بکم کهبعد سک..س ناراحت نشسه بود و زانوی غم بغل ورده بود(جدی زانوشو بغلم کرده بود با چه ...

خدا منو ببخشه اما اخه این چه وقت حرف زدن از مادره به جان خودم یکم برداشت بد هم میشه کرد   

قشنگ عذاب وجدان کشیده که با زنش خوش بوده و مادرش تواین خوشی شریک نبوده !!!!!

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

جچور خوش انرژی با سیاست میشه کمی یادم بدی🥲🥲نکته بگو😆🤕

مثلا جز اخیرا که با بچه خیلی خسته میشم تا حد امکان کم غر میزدم(یه مدته خیلی غرغرو شدم)همیشه خونه مثه دسته گل بوده و هست اشپزیم بدک نیست دسری چیزی همه قبل از رسیدنش امادست خپدم مرتب و چیتان پیتان شده ام و اماده که برسه و بریم بیرون.زیاد طبیعت میرفتیم زیاااد صحبت میکردیم مهربون و غمخوار بودمو هستم.مدیریت مالیم عالیهوبشدت قبولم داره کوچکترین واریزی رو بهم میگه.عزت نفس و اعتماد به نفسش رو بالا میبردم.تو جمع خیلی احترام میکردم بهش ...جان.عزیزم.قربونت برم.لطفا.مثلا جانت رو بمیرم بچه رو میبری جیش؟و ...بچمونم همیشه تمیزو خوش بو هستش از نظر شعر و کتاب و بازی فکری و بازی هیجانی هم از همسن و سالهاش ماشاالله خیلی جلویه و مایه مباهات خودمون و خونواده همسرم.خسته میشم ولی ادمیم که انرزیم خداروشکر بالاست و تا حد امکان از چیزی نمیزنم.اینا چیزایی بود که به ذهنم میومد امیدوارم بددت بخوره

با احترام درخواست دوستی نمیپذیرم🙏💚

مثلا جز اخیرا که با بچه خیلی خسته میشم تا حد امکان کم غر میزدم(یه مدته خیلی غرغرو شدم)همیشه خونه مثه ...

همیشه پر انرژی و سلامت باشی 

من با دوتا بچه هم شیر وقت نمیکنم سرمو شونه کنم🤦‍♀️

همیشه پر انرژی و سلامت باشی من با دوتا بچه هم شیر وقت نمیکنم سرمو شونه کنم🤦‍♀️

قربونت عزیزم

خدا به شمام سلامتی و قوت بده میدونم سخته ولی واقعا میشه.فقط مجبوری بیشتر از وقت استراحتت بزنی

همیشه پر انرژی و سلامت باشی من با دوتا بچه هم شیر وقت نمیکنم سرمو شونه کنم🤦‍♀️

اینک بگم همونقدر که خوب و ماهم بهش نشونم دادم که بخواد پا کج بذاره و خطا بره دمار از روزگار خودشو خونوادش در میارم.هر دو روی منو خوب میشناسه🤣😅

قربونت عزیزمخدا به شمام سلامتی و قوت بده میدونم سخته ولی واقعا میشه.فقط مجبوری بیشتر از وقت استراحتت ...

اصلا استراحتی ندارم ک بخوام ازش بزنم🤣شدم چوب بستنی

اینک بگم همونقدر که خوب و ماهم بهش نشونم دادم که بخواد پا کج بذاره و خطا بره دمار از روزگار خودشو خو ...

اره دیگ کدوم زن باشه ک اون یکی روشو نشون نده🥴

اصلا استراحتی ندارم ک بخوام ازش بزنم🤣شدم چوب بستنی

عزیزم😍😍

میگذره بزرگتر که بشن دستت بازتره

ولی من صبح که نینیم هنوز خوابه زودتر ازش بیدار میشم و عصرا مثه الان که لالاست

به ملی کار میرسم 

عزیزم😍😍میگذره بزرگتر که بشن دستت بازترهولی من صبح که نینیم هنوز خوابه زودتر ازش بیدار میشم و عصرا ...

کاش مستقل بودیم خونمون نیمه کاره

اونجوری برا خودم خیلی بهتر بود

چند سال پیش مادر شوهرم عمل قلب باز داشت به دخترم گفت برام صلوات بفرست دعا کن خوب بشم 🤌دخترم فکر کنم ...

خاک توسره شوهرت چقدر بی جنبش مردا ازدواج کنن اول میگن مادرم مهمه بعد مادر بچه هام اینجورین

مثلا جز اخیرا که با بچه خیلی خسته میشم تا حد امکان کم غر میزدم(یه مدته خیلی غرغرو شدم)همیشه خونه مثه ...

دمت گرم واقعن خیلی داری زحمت میکشی امیدوارم شوهرت قدرتو بدونه مادر و همسر خوب❤️