2777
2789
اینک بگم همونقدر که خوب و ماهم بهش نشونم دادم که بخواد پا کج بذاره و خطا بره دمار از روزگار خودشو خو ...

بنظرم بیا اینجا اموزش شوهر داری بزار من خودم مجردم خیلی علاقه به این چیزا دارم ولی شوهر دوست ندارم😂😂😂

بله باید بدونن اون روی گربه ملوسه یه پلنگ درنده هم هست🤣🤣

ولی متاسفانه بعضی مادرا خیلی از زن هاشون سو استفاده میکنن و قدرشونو نمیدونن و حتی نمیذارن طرف یه کلمه حرف بزنه از خودش دفاع کنه😐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاش مستقل بودیم خونمون نیمه کارهاونجوری برا خودم خیلی بهتر بود

همین که میگی نیمه کارست یعنی نصف راه رو رفتید بهتر از صفر بودنشه.برات دعا میکنم بزودی زود تکمیل شه و برید سر خونه ی زندگیه خودتون

با احترام درخواست دوستی نمیپذیرم🙏💚

دمت گرم واقعن خیلی داری زحمت میکشی امیدوارم شوهرت قدرتو بدونه مادر و همسر خوب❤️

مرسی بخاطر تشویق و دعای خوبت.بله خوشبختانه قدر میدونه و تا خد امکان همراهه.مستقیم از اداره میاد خونه و وقتی بیرون یا خونه ایم یا حتی کهمونی مسیولیت بچه با اونه و تو کارای خونه هم کمک میکنه💚💚

بنظرم بیا اینجا اموزش شوهر داری بزار من خودم مجردم خیلی علاقه به این چیزا دارم ولی شوهر دوست ندارم😂 ...

ممنون که قبولم داری😅ان شاالله همسر خوب و درستی نصیبت شه.البته این برمیگرده به ارزش و احترامی که برای خودت قایلی و انتخابی که میکنی.چشماتو باز کن و درست انتخاب کن و خودشو خصوصیات و لمش رو بشناسش و بعد بله رو بگو.

ولی متاسفانه بعضی مادرا خیلی از زن هاشون سو استفاده میکنن و قدرشونو نمیدونن و حتی نمیذارن طرف یه کلم ...

بله متاسفانه.تو همین نینی سایت اینقدر در مورد زندگیهای عجیب غریب خوندم که یوقتایی گفتم مگه میشه؟؟اصلا بدتر از این نیست و فرداش یچی بدتر خوندم

امروز یه مادری میگفت شوهرش قمارباز و معتاده تصمیم گرفته جداشه و رفته خونه باباشو مرتیکه اومده به زور دوتا پسراشو برده.بچه ها گریههه این پریشون.من بغض!.هی خواستم یچی بگم دیدم نمیتونم چون جاش نیستم.خدا اون روز رو نیاره ولی تو اون شرایط اولا که مرتیکه روباس از خونه بیرون کرد نه اینکه خودش بره بیرون.دوما وقتی خودش بچه هاشو میخواد و بچه هاش مادرشونو دیگه اون پدر معتاد چیکارست.یکی بزن بندازش اونور و با هزارروش و ترسوندنش بچهه هاتم بگیر که داغ سه تاتون بمونه رو دلش.زنها معمولا از اول جوری بی چنگ و مشت بازی در میارن که طرف حسابی میتازونه و سواری میگیره

همین که میگی نیمه کارست یعنی نصف راه رو رفتید بهتر از صفر بودنشه.برات دعا میکنم بزودی زود تکمیل شه و ...

الهی آمین شماهم ب همه خاسته هاتون برسی♡

❣️خدا عشق است و مادر کعبه عشق❣️محمد اسم پسرم هست

چرا ضعف نشون میدی و نمیری توکه گناهی نداری

شوهرم نمیبره عزیزم. خودمم علاقه ندارم تو حمعی باشم ک ادای خوبی درمیارن پشت سرت خرف میزنن . تنهایی خودمو ترجیح میدم 

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

خدا منو ببخشه اما اخه این چه وقت حرف زدن از مادره به جان خودم یکم برداشت بد هم میشه کرد قشنگ عذاب ...

دلم پر از زخمه از کاراش

خیلی حالم بده

الانم ادعا کرد ک نمیخوامت

۶ ماهه نبرد منو خونمون

خیلی خواهر داغونم

خدا نجاتم بده

دلم پر از زخمه از کاراشخیلی حالم بدهالانم ادعا کرد ک نمیخوامت۶ ماهه نبرد منو خونمونخیلی خواهر داغونم ...

خداخوبش کنه

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

شوهرم نمیبره عزیزم. خودمم علاقه ندارم تو حمعی باشم ک ادای خوبی درمیارن پشت سرت خرف میزنن . تنهایی خو ...

اکثر فامیل چه مادری چه شوهری تظاهر میکنن نه بهت علاقه دارن