طبیعیه که دلمون براشون تنگ بشه بهرحال هم علاقه بوده هم وابستگی
طبیعیه که دلمون براشون بسوزه و نگرانشون باشیم
ولی اینا دلیل نمیشه که برگردیم بهشون وقتی میدونیم کنارشون حالمون خوب نیست و نمیشه مال هم باشیم
وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ما نمیشه مالهم شیمدوسش دارمولی باید متنفر شمنیم ساعت پیش هرچی تو دهنتش بود گفت یهممن هرشب دارم خورد ...
متوجهم چی میگی
این رابطه ها فقط روان آدم رو نابود میکنن
من که از همه جا بلاکش کردم و واقعا نمیخوام برگردم
توقعاتت از رابطه چیه؟ آرامش تعهد احترام محبت پیشرفت و...
ببین کدومشو میتونه برآورده کنه؟
چرا باید بخاطر دلتنگی و دلسوزی عمرمونو بفنا بدیم؟
وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵
اینایی که گفتیو باید همش بنویسم هر روز صبح بنویسم تا دوباره با حرفاش گول نخورم...حقه واقن
نه گول نخور
اونا اگه عاشق ما باشن اینقدر عذابمون نمیدن