2777
2789
عنوان

اقا بگین چطوری ازش متنفر شم🙂

63 بازدید | 6 پست

یه پیام اون کافیه که جونم بره براش...

اما نمیشه دیگه

اشتباهه برگردم بهش

دیگه هیچجوره درست نیست برگردم بهش.

کمکم کنین  من نباید دلم براش بسوزه من نباید دلم براش تنگ بشه

نباید ذره ای فکر برگشتن بیاد تو سرم

چیکار کنم🙂💔

والا خودمم تو همین شرایط توام دقیقا

طبیعیه که دلمون براشون تنگ بشه بهرحال هم علاقه بوده هم وابستگی 

طبیعیه که دلمون براشون بسوزه و نگرانشون باشیم

ولی اینا دلیل نمیشه که برگردیم بهشون وقتی میدونیم کنارشون حالمون خوب نیست و نمیشه مال هم باشیم 

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

والا خودمم تو همین شرایط توام دقیقاطبیعیه که دلمون براشون تنگ بشه بهرحال هم علاقه بوده هم وابستگی طب ...

ما نمیشه مالهم شیم

دوسش دارم

ولی باید متنفر شم

نیم ساعت پیش هرچی تو دهنتش بود گفت یهم

من هرشب دارم خورد میشم با حرفاش

هرشب از گریه کبودم

ولی یکهفته دیگه پیام بده مثل قبل عین خرا برمیگردم بهش

نابودم کرده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما نمیشه مالهم شیمدوسش دارمولی باید متنفر شمنیم ساعت پیش هرچی تو دهنتش بود گفت یهممن هرشب دارم خورد ...

متوجهم چی میگی

این رابطه ها فقط روان آدم رو نابود میکنن

من که از همه جا بلاکش کردم و واقعا نمی‌خوام برگردم

توقعاتت از رابطه چیه؟ آرامش تعهد احترام محبت پیشرفت و...

ببین کدومشو می‌تونه برآورده کنه؟

چرا باید بخاطر دلتنگی و دلسوزی عمرمونو بفنا بدیم؟

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

متوجهم چی میگیاین رابطه ها فقط روان آدم رو نابود میکننمن که از همه جا بلاکش کردم و واقعا نمی‌خوام بر ...

اینایی که گفتیو باید همش بنویسم هر روز صبح بنویسم تا دوباره با حرفاش گول نخورم...

حقه واقن

اینایی که گفتیو باید همش بنویسم هر روز صبح بنویسم تا دوباره با حرفاش گول نخورم...حقه واقن

نه گول نخور

اونا اگه عاشق ما باشن اینقدر عذابمون نمیدن