2777
2789
عنوان

زندگیم طی چند روز به ته خط رسیده دلم میخواد خودمو بکشم

| مشاهده متن کامل بحث + 415 بازدید | 19 پست

سلام عزیزم بهت تبریک میگم 

منم 8 سال پیش تو موقعیت شما بودم و درکت میکنم 

من حتی تا پنج روز بچه مو ندیدم و نداشتند برم ببینمش حتی 

ولی اون موقع سپردمش به خدا و حضرت زینب و بعد پنج روز تازه رفتم تو بیمارستان 

همه اون روزها گذشت ولی دیگه اعصاب و روان نابود شده من بر نگشت 

دخترم الان هزار ماشاءالله کلاس دوم و تپل شده ولی من دیگه اون آدم قبل نشدم بخاطر حرص و جوش خوردن های الکی و گریه های که میکردم 

توکل کن و به خود خدا بسپار و اصلا ناراحت هم حتی نباش و آماده شو برای بی خوابی های شبانه اومدنشون خونه 😄

خدا کنه بچه هام خوب شن زودتر شیر بخورن فقط اونا خوب بشن دارم دیونه میشم براشون ،از دنیا انگاری سیر ش ...

خوب میشن قربونت برم اروم باش. نترس هیچ بچه ای نشده کلا از شیر نخوردن ضعیف بشه و چیزیش بشه.بالاخره به اون فسقلی هات شیر میدن. ی سری دعا توی مفاتیح باید باشه فکر کنم واسه شیر گرفتن بچه اونارو بگیر براشون بنویس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب عزیزم تبریک میگم بهت که مادر شدی😍😍❤️❤️ اینو بدون آرزوی خیلی ها رو داری زندگی میکنی❤️ میدونم واق ...

مرسی از پیام قشنگت ،واقعا برام دعا کنید دعا کنید این روزام بگذره و بچه هام سلامت بیان پیشم

مرسی از پیام قشنگت ،واقعا برام دعا کنید دعا کنید این روزام بگذره و بچه هام سلامت بیان پیشم

عزیزمممم🥹🥹❤️❤️چشم کلی دعات میکنم تو هم امید داشته باش و به خدا توکل کن همه چی عاالی میشه❤️❤️