2777
2789

یه هفته میشه سزارین کردم بچه هام تو دستگاهن،شیر خوب نمیخورن ،وزنشون ۲ کیلو بود ولی الان خیلی لاغر ترشدن،شیر نمیتونن بخورن،سرم میگیرن ،بخیه هام هنوز خوب نشده و هربار برای راه رفتن میمیرم و زنده میشم از،درد....بچه هام رو هنوز بغل نکردم احساس نامادری بودن میکنم ،اجازه اونجا بودن هم نمیدن میگن کاری فعلا ندارید...دارم دیوانه میشن هر لحظه میگم از پنجره خودمو بندازم پایین

تحمل کن

این روزا هم میگذره

بچه هات رو میگیری بغلت

ما دخترهای غمگین شانزده ساله ای بودیم که فکر میکردیم اگر میشد رنگ موهایمان را روشن کنیم ، تکلیفمان هم روشن می شد. ما ، با ماتیک های قایمکی و کابوس های یواشکی و آرزوهای دزدکی . ما و کارت پستال هایِ « سوختم خاکسترم را باد برد ، بهترین دوستم مرا از یاد برد» ... ما و شعرهای دوران مدرسه ، اولین دست نوشته هایی که توی دفتر ِ  کوچک یادداشت می نوشتیم و مشاور دیوانه به خیال اینکه این یک نامه برای پسر مردم است از ما می دزدید .ما ، که تمام عمر ترسیدیم دختر بدی باشیم . ترسیدیم مقنعه هایمان چانه دار نباشد و چشم سفید باشیم . ما که توی کتاب هایمان فروغ نداشتیم ، چون فروغ میان بازوان یک مرد گناه کرده بود ، ما فقط یادگرفتیم مثل کبری تصمیم های خوب بگیریم ، و آن مرد ؛ هر که می خواهد باشد . مهم این است که داس دارد…

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم انقد ب خودت سخت نگیر 

درسته سخته تحملش ولی وقتی نمیذارن بری پیش بچه ها از فرصت استفاده کن استراحت کن ریکاوری شی،ان شالله نی نیا زود خوب میشن میان پیشت دیگ استراحت واست رویا میشه 

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                

اینطوری دیگه احساس نامادری بودن نمیکنی قطعا یه نامادری به تمام معنا میشی واسه بچه هات 

واقعا دوسشون داری و به این راه مسخره فکر میکنی؟ نمیگی حتی اگه خوبم بشن مادری نیست که بغلشون کنه؟؟؟ 

اسی جون اونجا جاشون خوبه.نگران نباش .

منم تجریه کردم.

با عقل اون موقعم مثل شما فکرمیکردم..

باعقل الانم بعد ۳سال میگم خوب حالا چی شد مثلا یه هفته موند اونجا.

با شکم سزارین تو بیمارستان میموندم.

"نذار يه غم، هزار تا نعمت رو از يادت ببره !"🌱📿.                 نه ازدواج کردن اونقدر خاصهو نه جدا شدن اونقدر فاجعه و بحرانما عادت كرديم با خاص كردن رويدادهاعدم وجود و نبودشون را تبديل به فاجعه كنيم.واسه همينه كه در بعضی از جوامع٣٠ سالگى سن خاصيه چون فكر ميكنن بعدش قراره چى بشه!حالا قبلش چى بوده كه بعدش چى باشه!٢٩ سالگيمون خيلى خاص بود حالاكه ٣١ سالگيمون بخواد فاجعه باشه؟!اصلا فراتر از اون از صفر تا ٣٠ سالگيمون چه گلى به سرمون زديم كه حالا از ٣٠ تا ۶۰ نمی‌تونیم بزنيم؟اما ما هنر و تخصص اصليمون خود زنيهيعنى عاشق اين هستیم كه شرايط عادى رو بحرانى كنيمو بعدش براش دنبال راه حل بگرديم.الآن كسانى كه طلاق گرفتن مردن؟يا كسانى كه ازدواج نكردن خيلى درمانده هستن؟يا كسانى كه بچه دار نشدن خيلى بدبخت هستن؟!چى تو سر ماست انصافاً؟!لطفاًياد بگيريم كه ازدواج و مدرک تحصيلى و بچه و...معيار ارزش گذارى ما نيستو اين‌ها فقط انتخاب‌ها و تصميماتیه كه ما در طول زندگى ممكنه بگيريم يا نگيريم.پس هر موضوعى رو اونقدر خاص نكنيمكه جهت مقابلش تبديل به فاجعه بشه.‌

عزیزم منم 4ماه پیش سزارین شوگدم با دوران نقاهت سخت ولی به لطف خدا سپری شد این روزها هم میگذره اگه شیر نمیخورن با سرنگ بدین ولی نزارید معده اشون خالی بمونه برات دعا میکنم

پسر یکی از اقوام  زود به دنیا اومد دو ماه تو دستگاه بود ، چقدر برای زنده بودنش دعا و نظر کردن ، چند روز پیش خواستگاری اش بود خیلی زود میگذره ، زودتر از چیزی که فکر میکنی 

تا بچه هات تو دستگاهن به خودت برس که وقتی بیان خیلی کار داری ، سشوار بگیر رو بخیه هات زود تر خوب میشن 

خب عزیزم تبریک میگم بهت که مادر شدی😍😍❤️❤️ اینو بدون آرزوی خیلی ها رو داری زندگی میکنی❤️ 

میدونم واقعا این روزا برات خیلی سختن..سخت تر از هر دوره ای که تا حالا تجربه کردی ولی الان مادر شدی.... شدی پناه دوتا فرشته...شدی امید آینده دوتا کوچولو که قراره با اونا بهترین حس ها رو تجربه کنی...قراره اولین قدم هاشونو ببینی،اولین لبخندهاشونو،اولین روز مدرسه شونو...موفقیت هاشونو قراره موهاشونو شونه بزنی ،لباس های خوشگل تنشون کنی....

قراره دوماد یا عروسشون کنی.... 

قراره بشینی آغوش امنشون...پناهشون..امید به زندگیشون....قراره براشون قورمه سبزی درست کنی که از مدرسه اومدنی بخورن و خستگیشون دربره....قراره اتفاق های مدرسشونو وقتی که داری براشون غذا حاضر میکنی برات تعریف کننن و کلی چیزای خوب دیگه....

مطمئنی نمیخوای اینا رو تجربه کنی؟؟؟

حق داری خسته باشی حق داری بی رمق باشی ولی تو قوی تر از این حرفایی...تو دیگه مامان شدی🥹🥹❤️ یه کوچولو دیگه صبر کن همه چی بهتر میشه همه چی خوب میشه مثل بخیه هات❤️❤️ 

از خدا بخواه کمکت کنه کمک نی نی هات باشه یار و یاورت باشه.

ان شاءالله زودی بغلشون بگیری و بوشونو بکشی تو ریه هات❤️❤️

آخر سر هم از خودت تشکر کن که اینهمه قدی هستی که تا اخر چن هفتگی حاملگیت شاهکار کردی فداتشممم❤️❤️

طبیعیه شرایطت عزیزم اروم باش دو ماه دیگه خوب خوب شدی با بچه هات کلی عشق و حال دنیارو میکنی. همیشه بع ...

خدا کنه بچه هام خوب شن زودتر شیر بخورن فقط اونا خوب بشن دارم دیونه میشم براشون ،از دنیا انگاری سیر شدم