2777
2789

اونایی که تاریخ مصرفشون گذشته برمیداره میریزه دور

دوتا سس خریده بودیم فکر کنم چندماه پیش بود از این کچاپ بزرگا حالا یا حواسمون بود یا نه تاریخش گذشته بود ولی درشو بازنکرده بودیم

دیدیم اومده سس برداره تاریخشو همیشه قبل از اینکه استفاده کنه نگاه میکنه یهو گفت شما این سس رو میخورین؟

مامانم بهش گفته آره اونم چیزی نگفت مادرمم توجهی نکرد گذاشت تو یخچال

یهو دیدم دوساعت بعد دوباره یخچالو باز کرده

داداشمم کنار بود فکر کنم یادش داده بود 

یهو داداشم شروع کرد گفت آره این تاریخ مصرفش گذشته نخورین

برداشت برد

مادرم خیلی ناراحت شد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حساس نشید شاید منظوربدی نداره

ولی در کل خیلی راحته ک میاد چنین کاری میکنه

من اصلا حتی در یخچال مادرشوهرمو بازنمیکنم خوشم نمیاد

مگه اینکه خودش بگه فلان چیزو بردار یا بزار داخلش ک دیگه مجبور بشم

حقتون بود میخوردید مریض میشدید بهتون خوبی هم نیومده؟؟؟من جای عروستون بودم خودم مینداختمش سطل آشغال منم چیزی بخام بخورم یا بخرم اول تاریخ انقضاشو نگاه میکنم اتفاقا اخلاق خوبیه سلامتی باید مهم باسه دمِ عروستون گرممممم

خانوم عباس آقا نیستم هرچی میزدم قبول نمیکرد مجبور شدم اینو بزنم پس همش ازم نپرسید 

اینم یه تاپیک جنجالی دیگه

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...