2821
2789
عنوان

سر مهریه بحث شد

2266 بازدید | 105 پست

بعد پسره دیشب  بهم پیام داد یکم کمتر بگو اوکیش کنیم منم گفتم نه مگه ما باهم دوست نبودیم از چی می ترسی 

حالا همیشه خدا هی بهم پیام میداد  امروز ساعت ده گفت بیرونم بحثم شده با خانواده گوشیم شارژ نداره تا ۷ شب 

بعدشم گفت مهمون داره برامون میاد شب پیام میدم 

حالا من شب چجوری رفتار کنم 

جواب بدم ندم سرد باشم چجوری 

باهم توافق کنید دیگه یه رابطه رو که سر چنین چیزی بهم نمی‌زنن

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          
باهم توافق کنید دیگه یه رابطه رو که سر چنین چیزی بهم نمی‌زنن

اخه دیشب حالا ما ی عددی گفتیم اونام ی عدد اینا بکنار 

دهنشو باز میکنه میگه ب عرف باشه یعنی حرف ما ب عرف نیست بهشم گفتم حرف نزنی نمیگن لالی که

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دوتا آدم عاقل قهرنمیکنن برای حل مشکل حرف میزنن یجوری باهاش برخورد کن نه فکر کنه ترسیدی از دستش بدی نه اینکه فک کنه قهری 

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

اخه دیشب حالا ما ی عددی گفتیم اونام ی عدد اینا بکنار دهنشو باز میکنه میگه ب عرف باشه یعنی حرف ما ب ع ...

خب ایشون طبق جیبش داره میگه . توافق کنید دیگه. اگر سر این موضوع مانور بدی خب نهایت جدا میشین ولی اگر مرد خوبیه باهم یه عدد تعیین کنید تمام نه زیاد نه خیلی کم

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          
دوتا آدم عاقل قهرنمیکنن برای حل مشکل حرف میزنن یجوری باهاش برخورد کن نه فکر کنه ترسیدی از دستش بدی ن ...

دیشب داشتیم حرف میزدیم منم خیلی خونسرد گفتم حالا ببینیم چی میشه یا اکی میشه یا نمی شه دیگه خیلی زورش اومده 

خب ایشون طبق جیبش داره میگه . توافق کنید دیگه. اگر سر این موضوع مانور بدی خب نهایت جدا میشین ولی اگر ...

من دوست داشتم وقتی دوسال دوستیم یکم با دل من راه بیاد نمیتونم توقع زیاده یا ن 

دیشب داشتیم حرف میزدیم منم خیلی خونسرد گفتم حالا ببینیم چی میشه یا اکی میشه یا نمی شه دیگه خیلی زورش ...

یچیزی بگید نه اون اذیت شه ن خودت .توافق کنید یکم شماکوتا بیا یکم اون

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

اخه دیشب حالا ما ی عددی گفتیم اونام ی عدد اینا بکنار دهنشو باز میکنه میگه ب عرف باشه یعنی حرف ما ب ع ...

از الان با این ادبیات با هم صحبت میکنید 

به نظرم برای عقد عجله نکنید.بیشتر مشاوره برید رفتار هر دوتون بالغانه نیست واقعا.برید سر زندگی چالشهاتون بزرگتر میشه باید مدیریت بیشتری برای حلش داشته باشید

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
من دوست داشتم وقتی دوسال دوستیم یکم با دل من راه بیاد نمیتونم توقع زیاده یا ن

اگر عدد بالا گفتین بله توقع زیادیه خب باید طبق جیبش تعیین کنه نه چشم و هم چشمی و چیزی که می‌دونه زیادیه‌. چند سکه میخوای ؟

۲۱۳ تا

عزیزم این عدد برای ایشون زیاده. تعداد مهریه شمام تعیین خوشبختی و موندن همسرت نیس ۱۰۰ سکه به نظرم خوبه البته من برای خودم ۱۰۰ سکه نمی‌خوام ولی چون شما عدد برات مهمه بنظرم صد معقوله