2777
2789

چشم ندارم مادری که همیشه هوای مارو داشت و جوونی نکرد رو با حال پریشون ببینم نمیدونم خوب میشه حالش یانه دارم دق میکنم لطفا براش دعا کنیدا نقدر حالم بده به این سایتو ادماش پناه آوردم شاید آرومم کنن😔

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیز دلممم

دوست داشتن قلبی از پیامت حس میشه

امیدوارم حالش بهتر بشه و هرچی خیره پیش بیاد

گرچه جلوی حس غم و اضطراب رو راحت نمیشه گرفت، ولی با غصه چیزی درست نمیشه سعی کنین حالش رو خوب نگه دارین

نفری یه صلوات هم مهمونم میکنید برای اینکه به عشقم برسم ؟🥺♥️

برای خواسته قلبیم یه صلوات میفرستین ؟!🥺♥️این کاربری دست دو نفره من (ملیکا) دختر خالم(فوزیه) 😅 کاربری دختر خالم تعلیق شده همزمان از یه کاربری استفاده میکنیم ...
همه چی درست میشه

ببین درست نشه .من ۷ساله دارم میکشم .هی میگم درس میشه هی امروزفردا هنوزم بچم خوب نشده تازه بدترم شد

الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم .هدیه برای امام زمان ...خدایاشکرت .ممنونم ازت .                        
عزیز دلمممدوست داشتن قلبی از پیامت حس میشهامیدوارم حالش بهتر بشه و هرچی خیره پیش بیادگرچه جلوی حس غم ...

درسته

ممنون دلگرمی میدی مهربونم🌹🥺

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

ببین درست نشه .من ۷ساله دارم میکشم .هی میگم درس میشه هی امروزفردا هنوزم بچم خوب نشده تازه بدترم شد

خدا به ما و همه کسایی که بیمارن کمک کنه واقعا