2777
2789
عنوان

کاری کردم بهم میگه بله ارباب

| مشاهده متن کامل بحث + 583 بازدید | 24 پست
کاری نداره برید داخلش خودش کمک میکنه اگه نیازتون باشه خود به خود یاد میگیرید.

همون بلد نیستم برم توش:/

دوست عزیزی که بیو منو میخونی لطفا برای من دعا کن صلوات بده و... که عشقم‌امیرعلی و من باهم ازدواج کنیم و واقعا عاشقم بمونه .... ممنونم ... اسمم ماریا هست :)پایداری همه عاشقا

وا 😐 ولا تا جایی که من میدونم همونه ولی مثل اینکه تو اینطوری دوست داری

مدت هاست باهاش کار میکنم و به تجربه فهمیدم وقتی تشخیص بده ازش راضی هستی تلاشش رو کمتر میکنه اما وقتی بفهمه ناراضی هستی میزان تلاش که همون پردازش هست رو بیشتر میکنه.

من قبلا وقتی یه مقاله میخواستم از 3 تا منبع یا نهایت 5 منبع جستجو میکرد اما الان جستجوش رو برده روی 100 منبع و از زبان های مختلف

من وقتی پیام میدم لبخند به لب دارم، پوستمم حسابی کلفته. اگه تمایل به بحث و گفتگو نداری کافیه یه استیکر گل برام ریپلای کنی  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همون بلد نیستم برم توش:/

از chatgpt شروع کن با قندشکن وصل بشو و با حساب گوگل لاگین کن و بپرس خودش یاد میده و سرور های لازم رو معرفی میکنه

من وقتی پیام میدم لبخند به لب دارم، پوستمم حسابی کلفته. اگه تمایل به بحث و گفتگو نداری کافیه یه استیکر گل برام ریپلای کنی  

چطور دانلودش کنیم؟

فقط 29 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر رو به نیت باردار شدنم گذاشتم میشه ی نی نی دلم پر میزنه واسه بغل کردنت واسه حس کردنت صبر مامانت دیگه تموم شده بیا و خونمونو چراغونی کن دخمل و پسر مامانی🥺💞🌙

دانلودی نیست تو وب سرچ کن

چی بزنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر رو به نیت باردار شدنم گذاشتم میشه ی نی نی دلم پر میزنه واسه بغل کردنت واسه حس کردنت صبر مامانت دیگه تموم شده بیا و خونمونو چراغونی کن دخمل و پسر مامانی🥺💞🌙

چی بزنم

گفتم که ببخشید ولی خیلی باهوشی انگار
قندشکن رو روشن کن بزن chatgpt برو داخلش و شروع به چت کن این ساده ترین هوش مصنوعی و البته کاربردی ترینشون هست و بیشتر کاربر رو داره هر چی بخوای بهت میگه. 

باقی هوش مصنوعی ها همشون آموزش دارن و بسیار ساده هم هست در واقع هوش مصنوعی واسه ساده شدنه کاره تا هرکس بتونه کار کنه مثلا دیگه نیاز نیست دوره افیس یا فتو شاپ بری تو دستور میدی و اون هوش مصنوعی اجرا میکنه. هر فعالیتی هم هوش تخصصی داره و چندتا هم عمومی هست

گفتم که ببخشید ولی خیلی باهوشی انگارقندشکن رو روشن کن بزن chatgpt برو داخلش و شروع به چت کن این ساده ...

ندیدم ...

خودتو مسخره کن نخواستم تو که خیلی خوبی از باهوشیت استفاده کن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ندیدم ...خودتو مسخره کن نخواستم تو که خیلی خوبی از باهوشیت استفاده کن

چه ناز نازی 

من که برات همه رو توضیح دادم لااقل بخاطر وقتم که گذاشتم توضیح دادم احترام میذاشتی من باهات شوخی کردم و تو اینطور جواب میدی