الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خب منطقه با منطقه فرق میکنهما ۳۰۰ شارژ میدیم ۲۰۰ به خودش میدیمکلا ۱۴ واحدیم
براي مجتمع هاي بزرگ مدير حتي از خارج ساكنين ممكنه بياد و حقوق ميدن ازهمون شارژ ولي برا ساختموني ك ده واحد هست پولي نميشه يعني طرف بياد برا دو تومن اينكار قبول كنه
مدير ساختمون ك توش زندگي ميكنم خودش ي جا ديگه مدير ي ساختمون ديگه هم هست از اونا حقوق ميگيره مجتمع ك ٢٠٠ ٣٠٠ واحدي هست
بله خودمم عكس پروفايلم حذف كردم تا خود سايت برام عكس بذاره
براي مجتمع هاي بزرگ مدير حتي از خارج ساكنين ممكنه بياد و حقوق ميدن ازهمون شارژ ولي برا ساختموني ك ده ...
خب از شانس ما ایشون با این مبلغ راضی شده هر سال بیشتر هم میکنه در صورتی که خودشون نیازمند نیستن نمایشگاه ماشین داره ، ساختمون ما هم از روی لج و لجبازی قبول نمیکردن با قبول کردن ایشون اون لج و لجبازیا هم تموم شد خداروشکر چند وقت پیش شنیدم یکی از همسایه هامون راضی شده مدیر بشه بدون حقوق و منتظره یکسال ایشون تموم بشه